Prvi JoomBoos Videostar! 395 pregleda 19. svibnja 2023.

Nova epizoda, nova drama: 'Ti si najfejk osoba u kući!'

Nova, četvrta epizoda JoomBoosova reality-talent showa 'JoomBoos Videostar' je vani na YouTube kanalu. I ponovno epizoda započinje dramom između kandidata, koji nikako da pronađu zajednički jezik

Nakon pregršt drama u prethodnoj epizodi JoomBoosova reality-talent showa 'Videostar', gdje su se svi kandidati međusobno posvađali, a neki iz protesta, u suzama, čak i izletjeli sa snimanja, drame se nastavljaju i u četvrtoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već na početku epizode vidimo jednu od kandidatkinja, Lorenu, koju su ostali kandidati u prethodnoj epizodi rasplakali, kako optužuje drugog kandidata, Amara, da je lažljivac. 

"Ti si najfejk osoba u kući i to već svi znaju. Izmislio si da između nas postoji neka svađa i nikome nisi htio reći o čemu se radi, samo da bi mene ocrnio i da bi ja ispala grozna. Užas", vikala je Lorena dok su Amar i Erik pokušali s njom popričati na balkonu vile u kojoj kandidati provode dane zajedno.

Inače, kuća u kojoj kandidati odsjedaju i snimaju trenutno je na prodaju, a nalazi se na iznimno atraktivnoj lokaciji na samom vrhu Šestina. Više informacija o ovoj prekrasnoj vili, iz koje pogled oduzima dah, potražite OVDJE!

Njih deset ondje spava, jede, odmara, ali i snima sve Videostar izazove koje onda gledamo svakog petka od 20:00 sati u epizodama na JoomBoos YouTube kanalu i ostalim platormama, od Instagrama do TikToka. Kako su nam voditelji, JoomBoos kreatori Petra Dimić i Alen Žigić, i najavili prije snimanja ove sezone showa, u ovoj sezoni drama neće nedostajati. I zaista ih ne nedostaje.

 | Autor:

Evo već četvrtu epizodu zaredom gledamo svađe, prepirke i zavade između gotovo svih kandidata u kući, ali neki se ipak malo više ističu. Čim se u prošloj epizodi, nakon kratkog izbivanja zbog privatnih razloga, vratio u show, kandidat Patrik najavio je da će on biti taj koji će najviše 'kuhati' drame u kući.

"Neka me se kandidati paze! Sad sam se vratio i spreman sam na dramu, mislim da ću ja biti taj koji će najviše drama napraviti u kući u ovoj sezoni", rekao je Patrik. Iako nije jedini, mnogi se slažu da je on jedan od većih 'spletkaroša' u kući.

 | Autor:

A tko se još s kime posvađao, tko je koga ponovno ogovarao iza leđa i što su kandidati sve otkrili jedni o drugima u iskrenim intervjuima 'iza kamera', pogledajte u novoj, četvrtoj epizodi eksluzivno već sada na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama. Uz Videostar drama nikad ne spava! 

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:

Tvoja reakcija?