Prvi 298 pregleda 16. veljače 2023.

Nova epizoda Prank'da: Nika Zorjan 'vrištala od ljutnje'

U drugoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatoj slovenskoj pjevačici Niki Zorjan

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su uz pomoć Eve Zorjan, sestre poznate slovenske pjevačice Nike Zorjan, napravili pravi 'prank'. Podmetnuli su joj priču da je 'švecrala drogu', a ona je itekako nasjela...

POGLEDAJTE EPIZODU:

Sve je počelo odlaskom naših youtubera u Sloveniju gdje su se našli s Nikinom sestrom Evom, dogovorili 'prank' i predali joj ruksak u koji su 'sakrili kokain'. 

 | Autor: screenshot/canva screenshot/canva

Nika je imala dogovoreno snimanje u Zagrebu pa su se sestre zaputile u Zagreb, zajedno s ruksakom u kojemu je bila 'droga'. Granicu su prošle bez problema, no dolaskom u Zagreb, problemi su se samo počeli nagomilavati.

Po dogovoru s youtuberima, Eva je sestru zamolila da ju prvo odveze do jednog stana u kojem je trebala predati ruksak koji joj je navodno prijateljica Lara dala da ponese nekom prijatelju u Zagreb.

 | Autor: screenshot/canva screenshot/canva

Umjesto prijatelja, u stanu ih je dočekala policija koja ih je optužila da su 'mule', odnosno, da prenose drogu.

Počele su se braniti i govoriti da su u Zagreb došle na snimanje, da ne znaju za nikakvu drogu.

 | Autor: screenshot/canva screenshot/canva

"Šta da vam kažem? Ja sam vam rekla da je Lara dala torbu i nismo znale kakve su namjere, vjerovale smo joj jer je Evina prijateljica" - opravdavala se vidno šokirana Nika, dok je sestra Eva panično plakala.

Policajci su ih obavijestili kako će ih odvesti u pritvor i da će tamo pozvati njihovo veleposlanstvo na što su se one još više uznemirile.

 | Autor: screenshot/canva screenshot/canva

Kako je sve završilo i kako je Nika prihvatila ovu 'neslanu' šalu, pogledajte u epizodi na linku!

Tvoja reakcija?