Prvi JoomBoos Videostar! 356 pregleda 05. svibnja 2023.

Nova epizoda Videostara je tu: 'Kupi stvari i gubi se van!'

Sara Gomez Dubois

U novoj, drugoj epizodi JoomBoosova reality-talent showa 'Videostar' drame je još više nego u prethodnoj. Kandidati su se bacali u bazen, jedni druge izbacivali iz sobe, a došlo je i do prvih svađa. Evo kako to izgleda

"Ajmo van iz sobe! Kupite svoje stvari i gubite se van, svi", odmah na početku videa vidimo dramu između ženskih kandidatkinja. Zašto su cure izbacile jednog od dečkiju iz svoje sobe i kako je došlo do drame?

 | Autor:

Možda je problem nastao tijekom izazova koji su svi kandidati morali proći na bazenu. Testirali su koliko se poznaju, a oni koji su znali najmanje, nisu ostali 'suhi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva je u bazenu završila Tena Tandara, jer je o drugim kandidatima ipak znala najmanje, ali nije se naljutila. Zapravo joj je dobro došlo osvježenje, priznala je.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

S druge strane, Nika je dosta toga znala, a drugi su kandidati zaključili da je to zbog toga što je ona glavna kad je ogovaranje u pitanju.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

"Nika samo skuplja tračeve, to joj najbolje ide", zaključili su preostali kandidati. Ona se nije puno bunila, već se s time i složila. "Tako je, imate pravo", dodala je.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Tko je na kraju bio najbolji u izazovu i tko je u ovom relativno kratkom roku najbolje upoznao preostale kandidate, ili svoju konkurenciju kako se vole nazivati, pogledajte u novoj dramatičnoj epizodi samo na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama. Svađe, drame i napetih situacija između kandidata ne nedostaje, to vam odmah moramo reći. Niste spremni!

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:
 

Tvoja reakcija?