Prvi 33 pregleda 02. prosinca 2016.

Nova glazbena diva: Hrvatica ušla u superfinale X Factora!

antonia mirat
Pixsell

Pred njom je odlučujući nastup na Wembleyju, a pred žiri će izaći u bojama Hrvatske...

Jeste li ikada čuli za Antoniju Mirat? Niste? Nema veze. Vrijeme je da upoznate novu glazbenu divu koja je upravo krenula u pohod na svjetsku glazbenu scenu!

Naime, upravo joj je njezin nevjerojatan glas omogućio da uđe u samo superfinale britanskog ''X Factora''

Kako piše Dnevnik.hr, Trogiranka nije ni sanjala da će za svega par dana, točnije 11. prosinca, nastupati na Wembleyu i to pred 100 tisuća ljudi.

''Ponosna sam i vesela. Nisam vjerovala da će se to dogoditi u mom životu. Pomislila sam, Bože dragi, je li to moguće. Mislila sam da je to neka šala'', uzbuđeno je rekla Antonia.

Iako je već jednom ispala iz spomenutog showa, sada je opravdano misliti kako za nju definitivno ima mjesta na samom vrhu. Naime, nakon nastupa s pjesmom Arethe Franklin završila u natjecanju u krugu od 15 pjevača u svojoj kategoriji te nije prošla dalje ali Sharon Osbourne ju je odabrala kao favoritkinju i vratila u igru. 

''Kad su mi poslali avionsku kartu i green card ostala sam u totalnom šoku. Nisam vjerovala da se to događa. Biti među top 10 je nešto nevjerojatno'', ispričala je.

Kako kaže, dati će sve od sebe i "ostaviti srce na terenu", a na pozornicu će izaći u odijelu s hrvatskim vezom koji će joj dizajnirati Boris Burić Gena. 

Sve što nam preostaje je reći - SRETNO!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?