Prvi 3267 pregleda 31. siječnja 2020.

Nova karijera: Od danas cijeli svijet sluša Lanu Jurčević!

la lana

La Lana, koju ste nekada znali pod imenom Lana Jurčević, izbacila je spot za svoju novu pjesmu 'So messed up'. Pjevačica je time započela svjetsku karijeru u Warner Musicu i od danas je sluša cijeli svijet!

Danas je dan, dan koji ću slaviti više nego svaki moj rođendan! Isuse, nemam pojma u što sam se uvalila, ali jaaako mi se sviđa i idem to razvalit! Kada sam dobila popis stranih zemalja koji su rekli da ne mogu izbaciti pjesmu iz uha i da će je puštati na svojim radijima i televizijama, shvatila sam koliko je posla već napravio moj izdavač, govori Lana o svojoj novoj pjesmi, prvoj za koju će čuti baš cijeli svijet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lana je prva hrvatska pjevačica u povijesti koja je potpisala ekskluzivan ugovor s diskografskom kućom Warner Music. Oni zastupaju velike svjetske zvijezde kao što su Dua Lipa, Ed Sheeran, Coldplay, Madonna, Eric Clapton, a pjesme joj, kaže, pišu dobitnici Grammyja koji su stvorili Lady Gagu i Adele.

Tko je La Lana?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words on the tip of my tongue but I ain’t gonna say ‘em 👅

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Novo ime samo je jedan dio rebrandinga slavne pjevačice, a evo kako ona objašnjava tko je zapravo La Lana.

- La Lana je kombinacija Lane koja je dobro izbrusila svoje cipele i glasnice prevaljujući tisuće kilometara nastupajući i pjevajući svojoj publici kojoj ću vječno biti zahvalna na podršci i Lane koja je naslušana strane glazbe cijeli svoj život. Kad bih pisala svoje pjesme za Hrvatsku, uvijek sam ih prvo radila na engleskom, a tek onda bi se radio tekst na hrvatskom - objašnjava.

'Pjesma opisuje mene'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ain’t thinking clear 😜 #sunday

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Ovoga puta nova je pjesma odmah objavljena na engleskom jeziku, a iz nje progovara upravo sve ono što Lana jest.

- Ja sam luda u glavu, gotovo da i nemam straha ni oko čega, i ako ga imam, sviđa mi se i to me gura prema stvarima za koje obično drugi ljudi misle da o njima nije moguće ni razmišljati. A još manje tražiti ih ili izazivati. Bome sam se naradila za ovo i sad ima da uživam u ovome što dolazi. Ja sam Škorpionka. Radim i stvaram stvari samo s ljudima koji mi se sviđaju i koje volim. Kraj. Ili full ili nikako. Jesam sj***** kao što kaže moja nova pjesma ‘So messed up’? Jesam! Ali ti trenuci dovode do tako genijalnih stvari, pogotovo ako si artist i ako ih znaš usmjeriti u pravom smjeru. I hvala svima što ste ovdje !! To mi znači jako jaaaaako puno - izjavila je Lana ponosno.

Njezinu novu pjesmu 'So messed up' možete poslušati i spot pogledati na njezinom YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?