Prvi 685 pregleda 23. svibnja 2022.

Nova pjesma Luke Basija zapalila je sve!

screenshot/youtube

Slovenski pjevač Luka Basi odmaknuo se od svojih uobičajenih tema pjesama koje pjevaju o zabavi, ženama i ljubavi i svoju novu pjesmu je odlučio posvetiti - kamiondžijama

Nakon pjesama o Dalmaciji, ljubavi, zabavi i lijepim ženama, slovenski pjevač Luka Basi prisjetio se i onih bez kojih svijet ne može funkcionirati - vozača kamiona koji svakodnevno proputuju stotine kilometara kako bi nam osigurali sve što nam je prijeko potrebno.

Naravno, počast im je odao u svom stilu - pjesmom imena 'Kamiondžija'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ova pjesma je zabavna, puna dobre energije i, s obzirom na to da o 'kamiondžijama' pjeva na malo drugačiji način, odmah će vam natjerati osmijeh na lice i ubaciti vas u raspoloženje za feštu i zabavu.

Kako bi ova pjesma ugledala svjetlo dana, snage su ponovno udružili Nenad Ninčević i Raay, a za fascinantne kadrove, kao i uvijek, zaslužan je NeoVisuals. 

"Kada sam prvi put čuo refren ove pjesme, pjevao sam ga već nakon druge strofe. Ponekad se dogodi pjesma za koju znaš da je odlična nakon prvog slušanja. I kako da čovjek ne bude oduševljen i presretan kada zna da u sezonu zabava ovog ljeta može krenuti s pjesmom koja miriše upravo na to", govori Luka Basi. 

"Vjerujem da smo dobili pravu himnu za kamiondžije i za ljude koji rade u transportu i voze stotine kilometara svaki dan kako bi svijet mogao funkcionirati. Nadam se da će im moja pjesma skratiti put", dodaje.

Tvoja reakcija?