Prvi 293 pregleda 23. siječnja 2019.

Novi album Ariane Grande stiže brže nego što misliš

ariana grande / instagram

Ariana je rekla thank you, next svom albumu Sweetener, stiže novi

Ariana Grande uskoro će izbaciti svoj novi album "Thank u, next", a ovaj petak s fanovima će podijeliti listu pjesama i cover. Na isti dan najvjerniji fanovi moći će se predbilježiti za kupnju albuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana je doslovno objavila prošli album 17. kolovoza 2018., piše Cosmopolitan, a novi album samo što nije vani.

- Dva albuma u šest mjeseci, ha? To je duboko. Volim vas. Pričat ću s vama uskoro - poručila je Ari svojim fanovima na Twitteru.

- Ako tvoj album izađe prije Valentinova svi će ostati trudni - tweetao joj je jedan od fanova, ali ona se s time ne bi složila.

- Upravo suprotno - napisala je Ariana. 

To može značiti dvije stvari; Ili album neće izaći prije valentinova, ili na njemu neće uopće biti seksi pjesama, već samo one o prijateljstvu i shoppingu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Osim toga, na albumu neće biti niti jedne suradnje s drugim pjevačem ili pjevačicom, Ariana je već odabrala treći singl, a svakim danom odaje sve više detalja o izlasku albuma.

Tko ne može dočekati?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooow too