Prvi 679 pregleda 27. prosinca 2018.

Novi Avengers: Hoće li Kapetan Amerika umrijeti?

official_captainamerica@instagram

Šuška se...

Marvelovi fanovi uvjereni su kako će Kapetan Amerika umrijeti u nadolazećem flmu 'Avengers: Endgame.' Glasine su krenule od jednog od junaka filma, Chrisa Evansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mission report: December 16, 1991 #captainamerica #marvel

A post shared by Captain America (@official_captainamerica) on

Evans je potaknuo glasine o smrti kapetana tajnovitom Twitter porukom "Hvala na uspomenama! Vječno zahvalan". Kasnije je pokušao ispraviti situaciju, no šteta je već bila počinjena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who is it? *cautiously grabs shield* #captainamerica #marvel

A post shared by Captain America (@official_captainamerica) on

Sada fanovi očekuju smrt Kapetana Amerike u dijelu 'Avengers: Endgame.' Hoće li do toga doći obožavatelji će saznati jednom i zauvijek na premijeri filma koja će se održati 26.travnja.

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    sumnjam