Prvi 11772 pregleda 16. prosinca 2019.

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima

U magazinu vas čeka ekskluzivna ispovijest Nike i Raste, brutalni pokloni, 19 precool postera i još mnogo, mnogo zanimljivih priča!

U zimskom broju JoomBoos Videostar magazina, koji je od danas na kioscima, čekaju vas zanimljive, ekskluzivne priče, najvažnije YouTube vijesti, veliki shopping vodič božićnih poklona, ako ih još uvijek niste stigli kupiti, ali i pregršt drugih iznenađenja. 

Brutalni pokloni

 | Autor:

Uz super priče, uz božićno izdanje magazina kao poklon dobivate JoomBoos narukvice s imenima youtubera, Star Wars kartice, JoomBoos kalendar za 2020. godinu te 19 precool postera. 

Ekskluzivna ispovijest Nike i Raste

 | Autor:

Od priča vas čekaju: ekskluzivna ispovijest youtubera Nike i Raste o YouTube prekidu godine, ispovijesti Ivane i Matije koji su ljeto proveli volontirajući s djecom u Africi, najveći blagdanski vodič poklona, najljepši božićni filmovi, horoskop za 2020. godinu, intervju sa slovenskom senzacijom, dečkima iz grupe 'Polkaholiki', priča o Billie Eilish koja je sa 17 godina izgradila pravo pravcato milijunsko carstvo i još mnogo, mnogo toga. Cijena najcool magazina za mlade je 30 kuna i od danas svoj primjerak možete naći na kioscima. Požurite i ugrabite svoj magazin dok se ne razgrabe!

Tvoja reakcija?