Prvi 1026 pregleda 15. rujna 2019.

Novi broj magazina izlazi sutra: Zaviri i istraži što te očekuje

JoomBoos, Pixell, Canva

'Back to school' JoomBoos Videostar magazina izlazi sutra, a unutra možeš pronaći priče omiljenih youtubera iz školskih dana, saznati sve o novom showu Rap Camp, a čekaju te i dva super poklona i još mnogo iznenađenja. Zaviri i istraži!

Ponovno imamo dvije naslovnice: na obje su super popularne pjevačice. Riječ je o Niki Zorjan i Ariani Grande.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Za ovaj broj Nika je otkrila kako joj je surađivati s JoomBoos ekipom, a možeš saznati sve što te ikad zanimalo o prekidima Ariane Grande.

JoomBoos bilježnica s autogramom tvojih omiljenih youtubera

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva Uz magazin te čekaju odlični pokloni, a sigurni smo da će ti ekipa zavidjeti na posebnoj JoomBoos bilježnici s autogramom omiljenog youtubera! Također, čeka te raspored sati, stickeri, kul posteri i Nescafe 3u1.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva Sada kada smo ti otkrili naslovnicu i poklone, u magazinu saznaj sve o novom JoomBoos talent showu - Rap Camp - u kojem će Stoka, Fil Tilen i Raay biti mentori mladim rap nadama. U voditeljskoj ulozi prvi put će se okušati Nika Zorjan. Jedva čekamo!

U drugom dijelu magazina očekuju te priče o mladim genijalcima koji dokazuju zašto ne treba odustajati od svojih snova. Razgovarali smo s Patrikom Čudićem, Filipom Hercigom, Ivanom Golubićem, Kajom Pavlinić, Antom Tonijem Debelićem, Almom Džafić i Benedictom Rakom. 

I još mnogo, mnogo toga...

Uz sve ovo u magazinu te čekaju predobre JoomBoos križaljke, horoskop, horor priče i još mnogo, mnogo toga!

Trk na kioske, zaviri i istraži i uživaj u svom magazinu cijeeeelu jesen!

Magazin od sutra možeš naći na svim kioscima diljem Hrvatske po cijeni od 30 kuna.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?