Prvi 367 pregleda 21. svibnja 2021.

Novi 'Eksperiment': Rene i Mila bacili su se u političare

'Eksperiment' je serijal skečeva s Reneom Bitorajcem i Milom Elegović, a možete ga pratiti u 24sata Videoteci, YouTube kanalu i svim profilima. U novoj epizodi, Rene i Mila 'bacili' su se u političare

"Od svih kandidata jedino ja izvorno govorim 'kaj'. Znam sve rezultate Dinama unazad 25 godina. Znam svaku ulicu u užem i širem centru Dubrave. Znam sve krimose, kamatare, sponzoruše, sve prelaske preko pruge i sve životinje u ZOO-u", rekao je Rene Bitorajac u novoj epizodi serijala 'Eksperiment'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u Vladinom socijalnom 'Eksperimentu'. Moraju izdržati godinu dana zajedno u istom stanu kako bi svatko od njih osvojio 100.000 kuna. No, to nije najjednostavnije. Pogotovo kada ste u stanu s nekim tko ima potpuno suprotne prioritete, stavove i zanimaciju.

Ovoga puta, dobili su zadatak da predstave svoj program za gradonačelnika. Mila je odmah bila oduševljena tom idejom i komentirala da bi se možda i u stvarnom životu prijavila za gradonačelnicu. Rene u početku nije bio oduševljen idejom, no spremno se bacio na predstavljanje svog programa.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

"Ne da ću sastaviti program koji će svi prepisivati, nego će prekosutra reći da su ih hakirali", rekao je Rene, ali Mila je bila samouvjerena. Rekla mu je da ne bi osvojio izbore za predstavnike stanara u zgradi od dva stana - u kojem je jedan njegov, a drugi od njegovih 'staraca'.

Mila je obukla crvenu haljinu, stavila naočale i sjela u improvizirani studio spremna za predstavljanje svog programa.

 | Autor:

"Pod mojim vodstvo Zagreb će biti ljepši, veseliji, šareniji. Dok Zagreb postoji, bit će u bolji. Napravimo grad s najvećim i najčešćim sniženjima u Europi! Za najsexy grad u banana državi", rekla je Mila, a Rene je uzvratio:

"Nema tu puno filozofije. Bolji sam od drugih kandidata", zaključio je.

Što su još predstavili u svojim programima, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite u Videoteci, službenom YouTube kanalu, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?