Prvi 275 pregleda 10. travnja 2020.

Novi fashion pokret: Moda za po doma

bolimepipi

Izvadi iz ormara odjeću za po doma, složi kombinaciju i izgledaj kao da si na naslovnici modnog časopisa! Postani kućna modna diva!

Svi imamo “ovo mi je za po doma” komade u ormaru, koji već jako dugo (s razlogom!) nisu vidjeli svjetlo dana, a niti reflektor mobitelskog blica. Najudobnije izdanje najčešće je ono izdanje koje imaju priliku vidjeti samo “privilegirani”: naši najbliži i eventualno tete u kvartovskom dućanu. Iako niti jedne cipele nisu udobne kao papuče ili termo čarape, a niti jedne traperice nisu ni blizu komotne kao donji dio pidžame, nisu baš materijal za hvaljenje na društvenim mrežama. Ili?

 | Autor: bolimepipi bolimepipi

Priznajte, kada ste zadnji put uopće probali uskočiti u slim fit traperice?

Drastična vremena traže drastične mjere, kako u životu, tako i u modi. Sve velike i očekivane modne revije za skoru budućnost su otkazane ili prebačene u neki virtualni svijet, jer gotovo cijeli svijet ovih dana #ostajedoma. No imamo sreće i u ovoj nesreći, jer živimo u doba u kojem je samo Wi-Fi granica pa unatoč tome što smo razdvojeni, ipak nismo na distanci i naš “show can go on”. High street fashion vrlo je brzo postao high comfy fashion!

Moda u kojoj ne postoji nešto krivo

“Moda za po doma” posebna je vrsta modnog izričaja, koja u zadnje vrijeme postaje sve veći hit, u stvarnom životu, ali i na društvenim mrežama. To je jedina moda u kojoj ne postoji nešto krivo, a u kojoj su glavni kriteriji udobnost i praktičnost. Vođen tom mišlju, brend Pipi je tako pokrenuo #modazapodoma pokret u kojem slavi ono najbitnije - opuštenost u vlastitom domu. Tako ćete na njihovim društvenim mrežama naići na poziv da podijelite svoje opuštene modne kombinacije za po doma i izazovete svoje prijatelje da to isto učine!

Ne samo da na ovaj način napokon možete pokazati svojim modnim kritičarima, šefovima i šeficama da je OK nositi trenirku na posao i da nije nikakav problem u tome što ste odabrali punđu umjesto zanosnih kovrča, već možete osvojiti i tjedne nagrade. Ne zaboravite svoje modne kombinacije u obliku fotografije ili videa objaviti na Facebooku ili Instagramu uz #modazapodoma, jer kako kažu iz Pipija, na stručnom je žiriju da prema tom #-u pronađe kralja ili kraljicu opuštenosti!

Ovome pokretu pridružile su se i razne modne, ali i lifestyle influencerice i influenceri, koji su bez problema podijelili na svojim društvenim mrežama onu pravu realnost koja se krije iza objektiva: opušteni za-po-doma modni outfit. Maša Zibar je tako danas na svojim Instagram storyjima prošetala nanovije krpice iz pomodne korona kolekcije proljeće/ljeto 2020. te izazvala svoje podcast kolege Ninu i Filipa da učine isto. Poznata internetska mater Margarita Tomić Seiter je učinila isto, jer kako kaže “Vrijeme je da i mi pokućni klošari zasjajimo na internetu”.

 | Autor: bolimepipi bolimepipi

Zato, ako već niste, uključite se i vi u home fashion show challenge, svoj hodnik pretvorite u modnu pistu i (p)ostanite modna ikona udobnosti vlastitog doma. Spojite nespojivo i hrabro recite #bolimepipi, ali i pokažite drugima da je #ostajemdoma način života koji vas neće sputavati u osvajanju kućnih modnih pista!

Tvoja reakcija?