Prvi 385 pregleda 24. prosinca 2020.

Annin novi hit : 'Budi ono što jesi, a svijet nek se mijenja...'

privatna arhiva, Canva

Najpopularnija youtuberica u regiji je za JoomBoos YouTube kanal snimila novu pjesmu kojom šalje snažnu poruku i govori nam da ostanemo ono što jesmo!

Na našem kanalu izašla je nova pjesma pjevačice i youtuberice Anne Lazarević (18). Spot za pjesmu 'Budi ono što jesi' snimila je na praznim beogradskim ulicama, a publiku je oduševila zaraznim stihovima.

Ovdje pogledajte video:

Nastavak suradnje

Annu smo već slušali ove godine na JoomBoos kanalu kad je pjevala 'Tu' za seriju 'Teini dnevnici'. Pjesma je poslušana već više od tri milijuna puta. Pjevanje, poput većini youtubera, za nju nije samo faza. Planira se time baviti i u budućnosti.

"Ljudi imaju baš jako puno predrasuda o youtuberima. Voljela bih kad bi se to razbilo i kada bi jednoga dana postalo normalno. Doživjela sam, čak i od bliskih ljudi, da mi kažu, ‘jao, tebi je lagano, ti se smiješ, zezaš se s ljudima i uspijevaš’. Ali nije baš to tako lako. Treba biti karizmatičan, treba imati ideje i teme za video", rekla je Anna u jednom intervju.

Ovdje pogledajte više o Anni Lazarević:

Anna je iznimno svestrana

Uz pjevanje i YouTube, od malih nogu se bavila i nogometom pa uvijek ističe da su snimanje, nogomet i pjevanje njezine tri ljubavi. Anna jejako popularna i na Instagramu i na TikToku. Na Instagramu broji više od 665.000 fanova, a na TikToku je prati gotovo 500.000 ljudi.

Poslušajte novu pjesmu Anne Lazarević i uživajte uz 'zarazne' stihove. Obavezno nam javite koliko vam se pjesma svidjela!

Tvoja reakcija?