Prvi 826 pregleda 12. veljače 2019.

Novi hit je na pomolu! Koji lak ide više uz cipele?

vanessaciliberto/Instagram

Teško se odlučiti za nijansu...

Prije četiri godine hit je bila fotografija haljine zbog koje su nastale rasprave je li crno-plava ili crno-bijela. Zatim je na scenu stupila pjesma u kojoj su neki čuli Laurel, a neki Yenny. Sada imamo novu fotografiju i ne možemo se odlučiti koja nijansa laka za nokte više paše uz boju cipela. Možda je najbolje da vi vidite fotografiju i sami procijenite. 

 | Autor: pubity/Instagram pubity/Instagram

 

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • sofiamrsloan

    vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    pa def ovaj desni!!