Prvi 567 pregleda 28. listopada 2020.

Novi izazov Lidije Bačić: U seriji 'Firma' glumi samu sebe

instagram/pixsell

Pjevačicu i žrtvu prošlotjednog Prank'da, Lidiju Bačić Lile, uskoro ćete moći gledati i u glumačkoj ulozi u novoj seriji 24sata. Lille u 'Firmi' glumi samu sebe.

"Bilo je baš odlično. Trema nije postojala. Ekipa je bila odlična, kao i energija. Drago mi je da sam bila gošća", rekla je nakon snimanja Lidija. Pojavljuje se u jednoj od epizoda 'Firme', novog serijala 24sata oriđiđi produkcije koji možete pratiti na svim našim platformama - YouTube, Facebook, Instagram, 24sata.hr i Tik Tok. Pjevačica tumači samu sebe tako da se nije morala puno pripremati za set. Iskusniji glumci iz serijala pohvalili su njezin angažman.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU FIRME:

"Lile nije bila loša. Dala se maksimalno u zadatak i mislim da će biti super", rekao je glumac Marko Braić, koji igra ulogu tihog i plašljivog Lovre. Njegov kolega Zoran Pribičević, u seriji sveznajući šef, našalio se oko Lidijine glume.

"Želite iskreno ili da muljam? A gledajte, uz puno rada i uz moje pravilno vodstvo, dalo bi se to fino izbrusiti", rekao je. Najbitnija u svemu je riječ redatelja Igora Barberića koji smatra da je za tu epizodu 'Firme' Lile bila pun pogodak.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Teško je pričati o epizodi i njezinom pojavljivanju u istoj, a da ne otkrijemo o čemu se radi. Lidija je bila jako profesionalna i odradila je svoj dio kako treba. Za sada samo to, a na vama je da pogledate epizodu i prosudite", rekao je.

Pjevačica svakako pomiče granice te je nedavno šokirala zanimljivom naslovnicom novog albuma 'Revolucija'. Na sebi nema odjeću već ljepljivu traku kojom pokriva samo intimne dijelove.

 | Autor:

"Album 'Revolucija' je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilovima pjesama pokazujemo sav moj dijapazon", ispričala je. 

A Lile možete gledati i u zadnjoj epizodi našeg Prank'd serijala:

Tvoja reakcija?