Prvi 1487 pregleda 25. svibnja 2021.

Novi Petrin gosti u pidžami je TikTok komičar, Mirsad Kadić

Luka Stanzl/Pixsell

Svojim urnebesnim skečevima uveseljava više od pola milijuna obožavatelja na TikToku, cijela njegova priča krenula je legendarnim 'Vinesima iz komšiluka', a u petak stiže u 'Pidžama talks'

JoomBoosovka SaamoPetraa u svom će talk showu u pidžamama u petak ugostiti jednog od najzabavnijih tiktokera na Balkanu, kako ga mnogi obožavatelji vole nazivati. Mirsad Kadić ispričat će joj sve o njegovom projektu 'Vines iz komšiluka', TikTok popularnosti, ali će se prisjetiti i posljednje YouTube sezone Videostar showa, u kojem je sudjelovao. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Mirsad je tada bio u timu youtubera LayZ-ja, a iako nije pobijedio u showu, nakon istoga nastavio je snimati za YouTube, kasnije se prebacio i na TikTok, a njegova je popularnost samo rasla. Humor, pozitivan karakter i zabavan sadržaj koji snima izdignuli su ga od većine ostalih influencera na ovim prostorima, a mnogi ga obožavaju upravo zato što se s njegovim videima i skečevima vrlo lako mogu povezati. 

@mirsad.kadic

Svaka je ovakva kunem se 😂 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##tiktok ##tiktokbalkan ##balkan ##humor ##sine

♬ EZEL SOUNDTRACK - Amela M

Na TikToku često oponaša ponašanja balkanskih roditelja, sa svojom plavom, raščupanom perikom glumi svoju curu, a mnogi njegovi skečevi redovito skupljaju i više od 500 tisuća pregleda. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Osim o društvenim mrežama, počecima i TikToku, s Petrom će razgovarati i o nekim privatnim temama. Između ostaloga, prvi puta će javno progovoriti o hejtu koji dobiva na Instagramu svaki puta kada objavi sliku ili story u hrvatskom dresu, s obzirom da je Mirsad porijeklom iz Bosne i Hercegovine. 

Što je Mirsad sve otkrio Petri, kako reagira na hejtere i hejt komentare te odakle mu inspiracija za TikTokove, sve to saznajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' u petak u 12:00 sati. Stay tuned!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?