Prvi 1426 pregleda 25. svibnja 2021.

Novi Petrin gosti u pidžami je TikTok komičar, Mirsad Kadić

Luka Stanzl/Pixsell

Svojim urnebesnim skečevima uveseljava više od pola milijuna obožavatelja na TikToku, cijela njegova priča krenula je legendarnim 'Vinesima iz komšiluka', a u petak stiže u 'Pidžama talks'

JoomBoosovka SaamoPetraa u svom će talk showu u pidžamama u petak ugostiti jednog od najzabavnijih tiktokera na Balkanu, kako ga mnogi obožavatelji vole nazivati. Mirsad Kadić ispričat će joj sve o njegovom projektu 'Vines iz komšiluka', TikTok popularnosti, ali će se prisjetiti i posljednje YouTube sezone Videostar showa, u kojem je sudjelovao. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Mirsad je tada bio u timu youtubera LayZ-ja, a iako nije pobijedio u showu, nakon istoga nastavio je snimati za YouTube, kasnije se prebacio i na TikTok, a njegova je popularnost samo rasla. Humor, pozitivan karakter i zabavan sadržaj koji snima izdignuli su ga od većine ostalih influencera na ovim prostorima, a mnogi ga obožavaju upravo zato što se s njegovim videima i skečevima vrlo lako mogu povezati. 

@mirsad.kadic

Svaka je ovakva kunem se 😂 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##tiktok ##tiktokbalkan ##balkan ##humor ##sine

♬ EZEL SOUNDTRACK - Amela M

Na TikToku često oponaša ponašanja balkanskih roditelja, sa svojom plavom, raščupanom perikom glumi svoju curu, a mnogi njegovi skečevi redovito skupljaju i više od 500 tisuća pregleda. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Osim o društvenim mrežama, počecima i TikToku, s Petrom će razgovarati i o nekim privatnim temama. Između ostaloga, prvi puta će javno progovoriti o hejtu koji dobiva na Instagramu svaki puta kada objavi sliku ili story u hrvatskom dresu, s obzirom da je Mirsad porijeklom iz Bosne i Hercegovine. 

Što je Mirsad sve otkrio Petri, kako reagira na hejtere i hejt komentare te odakle mu inspiracija za TikTokove, sve to saznajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' u petak u 12:00 sati. Stay tuned!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas