Prvi 1075 pregleda 03. svibnja 2020.

Novi svadbeni hit: Mladenci skaču na bijelom trampolinu

canva, JoomBoos

Vjenčanje se smatra najvažnijim danom u životu mladenaca, a u svakoj zemlji postoji određena tradicija i niz protokola kako bi svadba trebala izgledati.

Kako bi napravili barem mali odmak od tradicije i uveli novitet u svadbene rituale, dvije kompanije iz Velike Britanije, 'A Wedding Wonderland i Mr Bouncy Castle', omogućile su svojim korisnicima posebnu uslugu. Mladenci od njih mogu unajmiti bijeli dvorac na napuhavanje koji bi gostima poslužio kao trampolin za zabavu i opuštanje.

Kako piše The Hook, tvrtka Wedding Wonderland omogućava ljudima da si sami dizajniraju dvorac po svom ukusu. Tako se svaki dvorac može prilagoditi dizajnu cjelokupnog vjenčanja.

"Ovo je stvarno odličan dodatak vjenčanju koji će zabaviti i mlađe i starije goste. Jedini je problem što će dame morati malo više paziti na svoje haljine."- poručuju iz tvrtke Mr Bouncy Castle.

Upravo ovakav dvorac je na svom vjenčanju u Cornwallu u travnju 2018. godine imala i mladenka  Tor Cox.  Taj dan je malenu nezgodu s haljinom doživjela i jedna od njezinih djeveruša koja se zanijela u skakanju na trampolinu i poderala haljinu. Srećom, na vrijeme su joj nabavili novu haljinu.

"U svakom slučaju, dvorac je bio najuzbudljiviji dio našeg velikog dana i drago mi je što smo ga odlučili imati!", izjavila je Tor.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?