Prvi 198 pregleda 13. travnja 2022.

Novi trailer za četvrtu sezonu Stranger Thingsa je vani!

screenshot/youtube

Četvrta sezona popularne Netflixove serije 'Stranger Things' stiže nam uskoro i obožavatelji su već prilično nestrpljivi, stoga su kreatori ove serije ipak odlučili otkriti nekoliko sitnih detalja, a napokon su izbacili i cijeli trailer sezone

Četvrta sezona serije 'Stranger Things' stiže nam 27. svibnja ove godine i, naravno, svi smo već nestrpljivi jer želimo saznati što će se dalje događati s Eleven, Mikeom i ekipom. A kako bi nam olakšali ovo iščekivanje, kreatori serije odlučili su izbaciti veliki trailer sezone u trajanju od tri minute, piše Seventeen

POGLEDAJTE TRAILER:

U traileru možemo vidjeti da je Hopper živ i zatvoren u Rusiji, Max levitira, djeca iz Hawkinsa pripremaju se na rat s bićima iz 'Upside Down', a demogorgoni sada mogu i govoriti... Zaista puno toga će se događati u novoj sezoni!

"U četvrtoj sezoni ćemo napraviti neke oštre i značajne poteze. Jako smo uzbuđeni zbog toga gdje bi nas oni mogli potencijalno odvesti i samim time ova će sezona biti prilično drugačija", rekao je Ross Duffer, jedan od kreatora ove serije.

Mjesto radnje se mijenja? 

U prvoj i drugoj sezoni, mjesto radnje je Hawkins u američkoj saveznoj državi Indiani, ali nas zadnja epizoda treće sezone teleportira u Kamčatku u Rusiji. Znači li to da će se četvrta sezona odvijati negdje drugdje? Drugi kreator serije Matt Duffer kaže da je ta pretpostavka točna te da ovdje trebamo obratiti pažnju na to da je Joyce Byers preselila Willa, Jonathana i Eleven iz Hawkinsa.

Nekoliko detalja oko ove pretpostavke dao nam je i novi Netflixov trailer koji je pušten 6. studenoga na 'Stranger Things Day' u kojem možemo vidjeti da Will i Eleven žive u Kaliforniji. 

Ovo zvuči obećavajuće! Jedva čekamo novu sezonu!

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?