Prvi 1273 pregleda 29. siječnja 2021.

Novi youtuber na JoomBoosu je Miloš Kostić - Kimi's Life!

Nakon duuuugog čekanja, napokon ste saznali istinu: novi youtuber na JoomBoosu je popularni Miloš Kostić s kanala Kimis' Life!

U svom prvom videu na JoomBoos YouTube kanalu, Kimi je odlučio testirati tko ga bolje poznaje, sestra ili Medzi? Oni su morali odgovarati na neka pitanja o njemu, a na kraju im je dao ocjene i saznao tko zapravo prati što se događa u njegovu životu! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kimi je jako sretan što je sada i on postao dio JoomBoos ekipe, a kad je snimanje videa u pitanju, nema tog izazova u koji se ovaj mladi avanturista ne bi upustio. Ispričao nam je kakve videe voli snimati i što ga najviše zanima te što od njega možemo očekivati nadalje na JoomBoosu.

'Iskidat' ćemo ove godine

"Ove godine ćemo 'iskidati'. Ja sam stvarno poput otvorene knjige, imam širok spektar interesa i mogu snimati stvarno svašta. Mogu ispitivati ljude po gradu o svakakvim temama, snimati prankove, obrađivati svakojake teme, pripremati iznenađenja za ljude, odgovarati na zanimljiva pitanja djece, ma bilo što", govori Kimi, koji je jako nabrijan i obećava da nam na JoomBoosu sprema content koji nećemo tako brzo zaboraviti.

Kimi već dobro poznaje mnoge JoomBoosovce, pa se tako rado čuje i druži s Petrom, a jedva čeka upoznati i ostatak ekipe i sve naše influencere koje još nije upoznao uživo.

Pozitivan, zabavan i duhovit 

Ovaj 24-godišnji youtuber dolazi iz Beograda, najradije na svom kanalu objavljuje društvene eksperimente, vox populi videa u kojima ispituje ljude o raznim aktualnim i zanimljivim temama, a rado snima i sa sestrom te malenim Medzijem. Pozitivac je, zabavan, duhovit, a mnoge obožavateljice misle i da je poprilično zgodan pa je sigurno već dobio milijun ponuda za brak u DM-ove...!

Prati ga više od 1,2 milijuna ljudi

YouTube kanal otvorio je 2014. godine, a trenutno ga ondje, kao i na Instagramu, Facebooku, drugom YouTube kanalu te TikToku prati više od 1,2 milijuna obožavatelja. Osim što rastura na društvenim mrežama, nedavno je izbacio i svoj merch, koji možete pogledati OVDJE.

A sa se bacite na gledanje njegova novog i prvog videa na JoomBoosu. I pripremite se, jer ono što vas dalje čeka - na to niste spremni!

Tvoja reakcija?