Prvi 2871 pregleda 13. kolovoza 2019.

Novi Zdravoljupci stižu u Konzum

Uspješna Konzumova kampanja nastavlja se dolaskom novik plišanih likova, a velika je novost i mogućnost zasebnog digitalnog sakupljanja naljepnica putem Zdravoljupci aplikacije za pametne telefone.

Nastavak najpopularnijeg Konzumovog programa vjernosti u povijesti počinje u četvrtak 22. kolovoza i traje sve do 30. listopada.

 | Autor: Limun Šimun, Bundeva Blaženka, Šljiva Štefica, Karfiol Karlo, Lubenica Luce, Ananas Ante i Celer Cvjetko dolaze uz pjesmu s naglascima karakterističnima za različite krajeve Hrvatske, noseći sa sobom vrijedne vitamine, minerale, vlakna i druge sastojke važne za zdravlje i svakodnevne funkcije organizma.

 | Autor: Velika novost druge sezone Zdravoljubaca je i mogućnost zasebnog digitalnog sakupljanja naljepnica putem aplikacije za pametne telefone. Svi koji do 21. kolovoza preuzmu aplikaciju Zdravoljupci dobivaju i pet besplatnih naljepnica.

 | Autor: POGLEDAJ VIDEO:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O