Prvi 1115 pregleda 06. svibnja 2021.

O čemu on to govori? 'Ono kad ti prvi put traje 5 sekundi'

Na JoomBoos YouTubeu izašla je druga epizoda serijala skečeva 'Ej, nisam ti rekao'. U novoj epizodi predstavit će vam se Rafael, Robi i Matija, a jedan od njih ispričat će kako je izgledao njegov prvi put...na cijepljenju?

U prvoj epizodi serijala skečeva 'Ej, nisam ti rekao' pobliže smo upoznali šašave frendice Tanju i Sanju, a u drugoj epizodi predstavit će nam se Robi, Matija i Rafael.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trojicu nerazdvojnih prijatelja glume JoomBoosovi influenceri, 10Ficho, TheSikrt i Bruno Lukić, koji su nerazdvojni i u stvarnom životu. A u ovom serijalu jedan od njih ispričat će svoju pomalo neugodnu priču o...testiranju na Covid19! Ili? 

Iako to preostala dvojica neće baš tako shvatiti, već će njegov 'prvi put' shvatiti na malo drugačiji način... Ali, najbolje da vam ne otkrivamo previše, pogledajte novu epizodu serijala 'Ej, nisam ti rekao' i uvjerite se o čemu to Rafael govori! Kratko i slatko? Okej...

 | Autor:

Nove epizode našeg novog, zabavnog serijala pratite svakog četvrtka u 12:00 sati na svim našim platformama. Ovaj je originalni video projekt na JoomBoosu pokrenut kao serijal skečeva glumaca iz JoomBoos serije 'Teini dnevnici', čije nove epizode također stižu vrlo brzo, već ovog ljeta. Stay tuned! 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?