Prvi 31 pregleda 03. kolovoza 2016.

Obiteljska drama: Ove zvijezde ne pričaju s roditeljima

Justin Bieber i majka

Neki su prestali s njima razgovarati dok svijet nije znao za njih, a za neke su problemi s roditeljima započeli nakon što je došla slava i novac

Odrastanje nije lagan posao, stoga roditeljska podrška mnogo znači. Nažalost, nismo uvijek u idealnim odnosima s roditeljima. Iako često mislimo da celebrity žive savršene živote, obiteljski problemi ni njih ne zaobilaze. Dokaz za to su brojni slavni koji ne razgovaraju sa svojim roditeljima, a ovo su neki od njih koji proživljavaju obiteljsku dramu: 

Justin Bieber

Iako mu je kroz cijelo djetinjstvo mama bila najveća potpora, Jus (22) u zadnje vrijeme je imao trzavice i s njom. Ipak, nakon narušenog povjerenja sada nastoje izgladiti odnose. Nadamo se da će uspjeti u tome!

Emma Roberts

Emma Roberts | Autor: Pixsell Pixsell

Emma (25) još uvijek ima čudan odnos sa svojim ocem, glumcem Ericom Robertsom (bratom poznate Julije Roberts). Počeli su se distancirati nakon što se razveo od njene majke, a postojali su i navodi o njegovom nasilnom ponašanju. 

Adele

Adele (27) i njenu majku je otac Mark napustio kad je pjevačici bilo samo dvije godine. Jednom je navodno izjavila kako "bi ga pljunula da ga vidi na ulici". Iako je Adelin otac nedavno izjavio kako je s kćerkom uspio pronaći zajednički jezik, potvrđeno je kako pjevačica i dalje ne komunicira s ocem.

Brie Larson

Glumica koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu ulogu u 'Sobi', filmu koji i sam tematizira jedno teško djetinjstvo, otvorila je dušu o vlastitim obiteljskim problemima. Brie (26) je povjerila kako ju je povrijedila rastava roditelja kad je imala samo 10 godina: "Dugo sam pokušavala razumjeti svog oca, no čini mi se kako on nikada nije htio biti roditelj."

Ariel Winter

Ariel Winter | Autor: Pixsell Pixsell

Iako u seriji 'Modern family' živi gotovo idiličan život, u stvarnom životu mlada glumica nema ni približno idealan odnos sa svojom majkom. Nasilna majka maltretirala ju je cijeli život, no Ariel (18) se uspjela izboriti na sudu da joj skrbnica bude sestra s kojom se odlično slaže. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?