Prvi 3647 pregleda 27. srpnja 2018.

Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi

ddlovato@instagram

-Molim vas da ne palite sirene i ne privlačite pozornost kada dolazite- rekla je Demina frendica policiji na telefon

Policija je objavila poziv u kojem Demina prijateljica prijavljuje njezino predoziranje.

Poziv otkriva da je navedena prijateljica pokušala podijeliti što manje informacija s policajcem kada ju je počeo ispitivati o čemu se radi.

Djevojka kojoj se ne zna identitet molila je policiju i hitnu pomoć da ne pali sirene na putu do Demine kuće, a nije htjela ni otkriti da je zapravo riječ o Demi Lovato.

Osim toga, u pozivu je bila smirena i čak je nekome sa strane rekla da zatvori pse u drugu sobu kada policija dođe i počela se ispričavati. 

-Mi nemamo kontrolu oko toga- rekao je operator u pozivu kada je djevojka pitala za sirene i dodao da se sirene pale u svakom hitnom slučaju.

Ranije ovog tjedna Demin gitarist Mike Manning se oglasio oko cijele situacije i optužio ljude koji su tada bili s njom da joj nisu pravi prijatelji.

- Ne možeš nikome vjerovati. Nikad ne znaš jesu li tvoji "prijatelji" na tvojoj strani ili ne- napisao je na Instagram Storyju. 

 

JBL ❤️ #ad

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi je večer prije predoziranja bila na rođendanskoj zabavi u Saddle Rancheu s prijateljima.

-Definitivno je pila- rekao je za E! News nepoznati promatrač i dodao da su njezini prijatelji navijali svaki put kad bi krenula piti.

Iako se Demi kružila krivim ljudima koji nisu dobri za nju, njezina obitelj i pravi prijatelji napravit će sve da ostanu uz nju i pomognu joj.

 

🤷🏻‍♀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Dostavljač je na Deminu adresu donio puno bijelih balona koju su joj prijatelji poslali kao podršku za brz oporavak.

Navodno, odmah nakon bolnice, Demi će biti prevezena u rehabilitacijski centar. 

 

izvor: Dailymail.co.uk

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    Kakav to prijatelj moraš biti? Pa ona se ponaša kao da se ništa nije dogodilo