Prvi 3124 pregleda 22. listopada 2021.

Očajnički oglas jedne mladenke nasmijao je mnoge

canva/youtube

Jedna je mladenka iz Amerika na stranici CraigsList postavila oglas u kojemu traži pratnju za svekrvu na svom vjenčanju kako joj ne bi uništila najvažniji dan u godini

Jedna očajna mladenka na Craigslistu je postavila oglas da za dan svoje svadbe traži mušku pratnju za svoju svekrvu, naravno dobrovoljcu je spremna platiti čak tisuću dolara (oko šest tisuća kuna), piše Miss7. Pratnji bi bilo plaćeno i noćenje u hotelu samo kako bi budući "dečko" njezinu punicu cijelu noć zabavljao i odvraćao joj pozornost sa svadbe.

via GIPHY

U oglasu piše: "Tražim pratnju svojoj svekrvi na vlastitom vjenčanju od petka navečer do subote navečer za vjenčanje u dolini Hudson. Treba joj stalna pažnja i nadzor. Vjerojatno će nositi bijelo i pokušati napraviti dramu - vaš je posao jednostavno odvratiti joj pozornost i spriječiti da stvari eskaliraju. Samo joj treba podilaziti i laskati dva dana i zaraditi ćete nikad lakših tisuću dolara. Idealan kandidat trebat će imati iskustvo s narcisima, biti odličan glumac i plesač. Iako odijelo neće biti dostavljeno, najboljem kandidatu bit će osigurana hotelska soba, hrana i plaćeni putni troškovi."

Ovaj oglas se na Redditu počeo dijeliti brzinom svjetlosti, a mnogi su čestitali mladenki na ovoj odličnoj i kreativnoj ideji.

Što vi mislite o potezu ove mladenke? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 04842bf70b49a2536c55c38f530591b0f05d1d64

    Amerikanke su EXTRA klasa⭐