Prvi 134 pregleda 13. listopada 2016.

Od Disneyeve princeze do nesretne umjetnice: Sve tajne Selene Gomez

Selena Gomez
Olivia Rodrigo Instagram

Dražesna glumica i pjevačica Selena Gomez uvukla se pod kožu milijunima tinejdžera. Kako i ne bi kad je već 12 godina manje ili više prisutna na televizijskom ekranu, a poslije i na velikom platnu te na glazbenoj sceni?!

Njezini mnogobrojni obožavatelji mogu reći kako su istodobno sa svojim odrastanjem na TV ekranima detaljno pratili i odrastanje neodoljive miljenice Selene. No zbog toga je vrlo lako pomiješati njezinu privatnu i profesionalnu dimenziju, odnosno teško je razlučiti gdje završavaju gluma i fikcija a gdje počinje stvarnost ove talentirane umjetnice. Jer kako je Selena rasla, tako su rasli i likovi koje je glumila, a problemi koje je doživljavala u serijama istodobno su bili njeni privatni problemi. Jednako je tako i s onim lijepim i sretnim momentima, koji su također izmiješani i isprepleteni.

No iz mnogobrojnih intervjua i iz profesionalnog angažmana možemo sastaviti zaokruženu sliku o onome što Selena Gomez misli, osjeća, kakvi su joj stavovi, kakva su joj iskustva i planovi. Prije svega vidi se da je Selena pametna i zrela, puno zrelija od vršnjaka. No i vrlo je skromna, unatoč slavi i popularnosti.

- Dok nisam napunila 20 godina, konstantno sam preispitivala kako sam izgledala, kako sam glumila, kako sam pjevala i sl. Bila sam vrlo nesigurna. Ali nakon što sam prošla vrlo težak i stresan prekid ljubavne veze, mnogo sam se promijenila - izjavila je nakon jedne u nizu svađa s Justinom Bieberom. Plod te promjene bio je njezin veliki glazbeni hit “Come & Get It”, ujedno najavni singl njezina prvog solo albuma “Stars Dance”. No nije to prva velika promjena u Seleninu životu. Kad je imala 17 godina jasno je i nedvosmisleno izjavila u intervjuu: 

- Rekla sam da nikad više neću hodati s nekim glumcem. Rekla sam to i za rock zvijezde, kao i to na neću nikad više hodati s nekim iz mojeg biznisa. Svašta sam znala reći. Ali pritom sam mislila na to kako ću i sad sigurno reći mnogo toga čega se za godinu ili dvije neću pridržavati. Naravno, moja usmjerenost prema Bogu i prema mojoj obitelji sigurno se nikad neće promijeniti, pa se nadam da se ni ja neću bitno promijeniti. 

Selenini stavovi su vrlo zreli te je i dalje zadržala skromnost

Sve ovo Selena je izgovorila dok je bila u vezi s glumcem Taylorom Lautnerom, zvijezdom filmske sage “Sumrak”, a prije toga već je bila prošla stresnu vezu i prekid s Nickom Jonasom iz Jonas Brothersa. No kao što znamo, to joj nije bila jedina nesretna i frustrirajuća ljubavna veza.

Sjetimo se samo odnosa s Bieberom, odnosa prepunog uspona i padova. Najprije su bili toliko simpatični da su im mediji prišili nadimak Jelena, nešto poput Brangelina za Angelinu Jolie i Brada Pitta. No sve je završilo početkom 2014. godine Seleninim odlaskom na dvotjednu rehabilitaciju i prekidom tadašnje svjetske koncertne turneje “Stars Dance” te Justinovim istupima u medijima u kojima ju je blatio, hvalio se time kako joj je on uzeo nevinost i opisivao kako je ona ovisna o alkoholu i drogama. Zaista vrlo ružno. I tako je Selena opet povrijeđena i ranjena. Što ni ne čudi s obzirom na njezin stav prema vezama.

'Ne treba baš cijeli svijet znati sve o meni i mojim tajnama'

- Ja ne volim onaj model ‘malo jesmo, malo nismo skupa’. Ne volim ‘uzimanje pauze’ u vezi.Ili si sa mnom ili nisi. Tako ja na to gledam - otvoreno je rekla Selena.

A iz onoga što misli o stanju zaljubljenosti jasno je i zbog čega je često doživljavala nesreću u odnosu s dečkima. I ona se slaže s onom izrekom da je ljubav slijepa:

- Ne vidiš i ne čuješ ništa od onoga što ti ljudi govore ili što ti govoriš. Kad si zaljubljen, ne vidiš uopće ni ono što radiš. Vidiš samo osobu koja je pred tobom, onog u koga si zaljubljena. I to je to - pojasnila je. Međutim, takav karakter doveo ju je u situaciju da je morala napraviti pauzu i prekinuti turneju, ali i vezu s najvećom svojom ljubavlju, kanadskim pjevačem Bieberom. Jedan od razloga prekida te veze najbolje je ilustrirala Selenina najbolja prijateljica Demi Lovato. Kako je rekla Demi, Selena je jednostavno postala svjesna da Justin sad više uopće nije nalik na onog dečka u kojeg se 2010. godine zaljubila do ušiju.

'Dugo mi je na prvome mjestu bio posao. Sad se moram malo posvetiti sebi'

Selena je u međuvremenu nanizala brojne hitove i krenula sa svojom turnejom 'Revival'. No u jednom trenutku stres je postao prevelik i glumica je priznala kako se bori s depresijom, anksioznošću, ali i fizičkim problemima koje joj uzrokuje bolest lupus. Odlučila je uzeti stanku i povući se u zaklonjenu ustanovu, a nedavno je čak viđena i s fanovima, koji se nadaju njenom brzom oporavku.

 

OSOBNA ISKAZNICA

Like

1. Voli različitosti i uvijek traži nova iskustva

2. Uživa piti mlijeko

3. Obožava ruže

4. Najdraža boja joj je zelena

5. Ne bi mogla bez Skypea

Dislike

1. Pokazivanje slabosti i potreba

2. Mrzi apple cider

3. Ne voli serijal o Harryju Potteru

4. Prezire okrutnost prema životinjama

5. Mrzi crveni tepih

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?