Prvi 82 pregleda 15. ožujka 2015.

Od mačevanja do videoigara

Justin Bieber
Pixsell
Od mačevanja do videoigara Od mačevanja do videoigara

Zac Efron je spretan u penjanju, a Justin Bieber je majstor logike. Slavni i bogati teško mogu imati privatnost. O njima se zna gotovo sve, pa i ono što rade u slobodno vrijeme.

Tom Cruise je u filmu “Posljednji samuraj” pokazao koliko je dobar s mačem. Mačevanje mu je postalo hobi, kao i njegovu prijatelju Davidu Beckhamu, nogometašu Los Angeles Galaxyja. I Angelina Jolie, glumica vrela srca, voli hladno oružje. U njezin se imidž opasne cure savršeno uklapa skupljanje bodeža. Prvi u bogatoj i raskošnoj kolekciji kupila je kad joj je bilo 11 godina. Svojim je hobijem zarazila sina Maddoxa, koji je s mamom redovita mušterija u specijaliziranoj prodavaonici bodeža. Seksepilan Zac Efron višak energije i vremena troši na penjanje po strmim stijenama, a superslatka Selena Gomez ne može bez skateboarda. Mila Kunis više voli virtualne izazove i bojna polja WoW-a.

Justin Bieber | Autor: Instagram Instagram

Voli kocku, a nije kockar

Kanadskoj superzvijezdi Justinu Bieberu najdraža je razbibriga, poslije slamanja srca lijepim obožavateljicama, Rubikova kocka. Za razliku od Mile Kunis, kojoj je dosta ludih ‘70-ih, pa se zabavlja najmodernijim videoigrama, Bieberu ne trebaju ni struja, ni računalo, ni superbrza internetska veza, ni najsuvremenija grafička kartica. On sreću nalazi u jednostavnoj šarenoj kocki koju je 1974. izmislio Mađar Erno Rubik. Koliko je vješt u preslagivanju i kombiniranju njezinih šarenih polja, Justin je više puta pokazao uživo pred televizijskom publikom. Rekord mu je 83 sekunde, ali ne sumnjamo da će ga poboljšati. Mlad je, ima vremena za napredak.

Urbana princeza obožava daskanje

Mladoj Seleni Gomez kao da nisu dovoljne glumačke daske koje život znače. U stankama snimanja zabavlja se vozeći skateboard. Iako izgleda nježno i krhko, Selena voli prave ulične izazove, pa se u slobodno vrijeme vozika na skejtu. Priznat ćete da je vrlo hrabra u odabiru hobija, koji je uglavnom rezerviran za dečke. No to nikoga ne treba toliko čuditi jer Disneyeva glumačka zvijezda uvijek nastoji biti posebna. Zbog dramatične su joj veze s Justinom Bieberom mnoge djevojčice zavidjele. No što god mislile o njoj, barem joj ne mogu prigovoriti da joj fali daska.

Selena Gomez | Autor: Instagram Instagram

Ona je kraljica virtualnog rata

Možete li zamisliti seksepilnu glumicu Milu Kunis kako kod kuće u sitne sate, s debelim slušalicama na ušima i u kućnom ogrtaču, sa svojom guildom tumara nekim od bojnih polja Azerotha i tamani sve što joj se nađe na putu? Ashton Kutcher, njezin novi dečko, to ne mora ni zamišljati. Jer njegova draga pripada golemoj zajednici ljubitelja megapopularne videoigre World of Warcraft. Kad se zadubi u WoW, toliko je obuzeta da pogled s ekrana miče jedino kad mora na WC. A siroti Ashton joj svoju ljubav može pokazati jedino tako da joj složi sendvič i natoči sok. 

Mila Kunis - 163 cm | Autor: PA/Pixsell PA/Pixsell

Tvoja reakcija?