Prvi 1083 pregleda 16. travnja 2020.

Od ovih jela cure sline: Food YouTube kanali za gurmane

instagram/dani_fitlifestyle/instagram

Bez obzira čime se baviš i kakva se videa najčešće vrte na tvom YouTube pregledniku, sigurni smo da nemaš ništa protiv sadržaja u kojima glavnu ulogu ima - hrana.

Nije važno pogledaš li tek usput neki zanimljiv recept koji ti 'iskoči' na nekoj od društvenih mreža ili redovito pratiš kulinarske sadržaje, u svakom slučaju bi nakon ovog članka mogao ogladnjeti.

via GIPHY

Donosimo ti pet YouTube kanala od kojih jednostavno 'cure sline':

1. Tasty

Tasty je definitivno jedan od najpopularnijih kanala za recepte ikad. A možda najbolja stvar kod recepata koje objavljuju je ta što su inovativni, a opet jednostavni za izvesti kod kuće.

2. Gordon Ramsay

Na kanalu najpoznatijeg kuhara na svijetu ćeš, osim zanimljivih recepata, moći pronaći i savjete te trikove kako poboljšati snalaženje u kuhinji i možda jednog dana postati pravi MasterChef.

3. Chef Club

Na ovom kanalu imaju super recepte, ali vas uče i kako savršeno dekorirati hranu za sve prigode. Dva u jedan!

4. Sweeten

Ovo je kanal koji će posebno oduševiti ljubitelje slatkog. Ukoliko radije posežeš za čokoladnom tortom nego sočnim hamburgerom, onda je ovaj kanal savršen za tebe.

5. CZN Burak

Ovaj turski chef i vlasnik restorana bi te mogao oduševiti svojim svakodnevnim objavama, kako na Instagramu tako i na YouTubeu. Osim velikim talentom i snalaženjem u kuhinji, gledatelje diljem svijeta osvaja simpatičnošću i humanitarnim radom.

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?