Prvi 24 pregleda 04. kolovoza 2016.

Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera

Justin Bieber
Cool redakcija
Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera Od slatkiša do zgodnog kulera: Sve transformacije Justina Biebera

Tijekom godina razvio je zaštitni znak svog imidža

Biebermanija traje već godinama. Ni sam Justin Bieber (22) nije ni sanjao da će postati planetarno popularan, kako zbog glazbe, tako i zbog izgleda. Ovaj platinasto plavi ljepotan s godinama je postao neumorni "osvajač" ženskih srca. 

Priča o njegovom uspjehu ponekad zvuči poput bajke. Prvi je novac zaradio još kao maleni dječarac svirajući na ulici. U to je doba živio s mamom u velikom siromaštvu i bio je primoran pomagati joj.

Justin Bieber | Autor: Facebook Facebook

Stvari su se drastično promijenile 2007. godine kada je Justinove snimke na YouTubeu uočio Scooter Braun (34), a vrlo brzo ga je "pod svoje" uzeo Usher (37), koji mu je postao mentor. U to vrijeme imao je svega 13 godina i rastao je pod budnim okom javnosti. U nekoliko godina odrastao je iz zaigranog i preslatkog dječačia u pravog zavodnika za kojim brojne djevojke uzdišu.

Justin Bieber | Autor: Facebook Facebook

Njegov odličan izgled i isklesano tijelo primijetile su i mnoge modne kuće, pa ga često gledamo i u ulozi modela. Ipak, brojne cure priznaju kako je njegova platinasto plava kosa ono na što "padaju". S vremenom, upravo je ona postala njegov zaštitni znak.

Justin Bieber | Autor: Facebook Facebook

Bieberova karijera napredovala je brzinom svjetlosti, a danas cijeli svijet zna za njega. Štoviše, mnogi ga nazivaju i jedinom istinskom megazvijezdom današnjice. Misliš li da je za to zaslužan isključivo talent, ili i odličan izgled?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?