Prvi 424 pregleda 02. studenoga 2021.

Odlični rezultati naših u akrobatskom rock 'n' rollu

Reprezentacije Republike Hrvatske iz Akrobatskog rock 'n' roll kluba 'Buba' ostvarile su odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock 'n' rollu

Članice i članovi ARRK Buba protekloga vikenda su nastupili kao članovi reprezentacije Republike Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu u ukrajinskom Kharkivu. U subotu su održana natjecanja u kategoriji starijih juniora i seniora MCCS.

U kategoriji starijih juniora Sarah Petrušić i Fran Lončar zauzeli su 5. mjesto, dok je par Maja Božić i Grga Miletić bio sedmi. U konkurenciji seniora MCCS Nika Delorko i Fabian Đurđević plasirali su se na 8. mjesto. Parovi su nastupili pod vodstvom Sandre Miletić, Miroslava Jankovića i Petre Nedelić.

 | Autor:

Dan kasnije ostvaren je još bolji rezultat u kategoriji juniorskih ženskih formacija u kojoj je Bubina formacija EMOTION bila blizu medalje, ali je u konačnici zauzela 4. mjesto pod vodstvom trenerica Sandre Miletić, Petre Nedelić, Helene Šćukanec i Vanje Janžeković.

 | Autor:

Formacija je nastupila u sastavu: Maja Božić, Sarah Petrušić, Mia Pavičić, Lucija Papić, Rosa Maras, Miranda Savić, Tia Norac, Jana Tunguz, Vida Tunguz, Marijana Kovačić, Rita Bagić,  Ajla Bostandžija, Dorotea Matijević, Lea Horak.

Čestitamo svima!

Tvoja reakcija?