Prvi 10201 pregleda 09. ožujka 2022.

Odmatanje folije uz ovaj trik više neće biti 'tlaka'

Canva/Opinionstage

Frustracije s aluminijskom folijom koja se ne može ravnomjerno odmotati sada su prošlost jer je jedan chef na TikToku podijelio savjet kako riješiti taj problem

Svi smo se barem jednom našli u onoj frustrirajućoj situaciji kada krenemo odmotavati aluminijsku foliju i neki njeni dijelovi jednostavno ostanu prilijepljeni, razderu ostatak cijele folije i njeno ravnomjerno odmatanje postane jednostavno nemoguće.

No, kao što to obično biva, TikTok nam je omogućio rješenje i za taj problem. 

Kako piše Miss7, britanski chef Robbie Bell na svom je TikToku podijelio odličan trik koji će pomoći svima koji muku muče s aluminijskom folijom koja se najednom počinje neravnomjerno trgati. 

@robbiebell8 Best kitchen hack ever by my boy Shaun Hurrell @barriocomida one of the UK’s best chefs. #kitchenhack #cookinghack #foodhack ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Trik je u tome da, kada folija postane neravna, otkinete komad folije, formirate ga u lopticu i sve dijelove koju su postali neravni jednostavno ostružete tom lopticom. Ovim jednostavnim trikom riješit ćete se svih viškova koji smetaju i moći ćete nastaviti koristiti foliju kao da je nova. 

 | Autor: screenshot/tiktok screenshot/tiktok Ovaj video do sada je prikupio već više od tri milijuna pregleda, a oduševljeni komentari ubrzo su se počeli nizati. "Nemaš pojma koliko mi je ovo korisno", "Odličan savjet", "Prijatelju, upravo si promijenio moj život", samo su neki od komentara korisnika koji su vječno zahvalni Robbiju na ovom triku. 

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Neki su sretni i što neće morati bacati dijelove folije koji su bili uništeni zbog neravnog kidanja. “Odličan trik. Drago mi je što više neću morati bacati hrpu folije u smeće bez veze”, napisao mu je jedan dečko na TikToku.

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?