Prvi 145 pregleda 16. ožujka 2023.

Održano natjecanje u sklopu Beauty&hair Expo-a 2023.

PR

Učilište Profokus organiziralo je dugo iščekivano make up i nail dizajn natjecanje u sklopu Beauty&hair Expo 2023. na Zagrebačkom velesajmu

Ovogodišnja tema "Wednesday" izazvala je val kreativnosti i inspiracije među natjecateljima iz cijele Hrvatske, Slovenije i BIH. 

 | Autor: PR PR Profokus već 17 godina organizira vrlo posjećeno natjecanje za srednjoškolce i amatere. Ove godine je uz preko stotinjak prijavljenih radova bilo izuzetno teško odabrati ukupno 9 finalista u make up-u i 9 finalista u nail dizajnu, koji su predstavljali svoje škole, gradove pa i države.

Natjecanje je bila izvrsna prilika za mlade make up i nail fanove kako bi pokazali svoju kreativnost, te da svoj talent predstave mnogobrojnoj publici i stručnjacima iz svijeta mode i ljepote. Izvrsna atmosfera je dodatno pojačala doživljaj ovog jedinstvenog natjecanja. 

 | Autor: PR PR Mladi talenti su pokazali svoju kreativnost i vještinu u kreiranju jedinstvenih dark lookova inspirirani Wednesday Addams, te su se zaista potrudili da njihovi radovi budu što originalniji i upečatljiviji.

Mnogobrojna publika i odlična atmosfera ispunili su dvoranu zagrebačkog Velesajma, dok su natjecatelji pokazivali svoje umijeće i kreativnost u kreiranju nevjerojatnih lookova na licu i noktima.

O pobjedniku make up natjecanja odlučivao je stručni žiri: Marina Mamić, profesionalna vizažistica i influenserica, Paula Sikirić, modna stilistica i influenserica, Korana Marović, beauty influenserica i novinarka, Zoran Aragović, modni dizajner i vlasnik brenda BiteMyStyle te Nikolina Zaninović Kokotović, profesionalna vizažistica.

 | Autor: PR PR  | Autor: PR PR  | Autor: PR PR  | Autor: PR PR  | Autor: PR PR Pomno su pratili natjecatelje u svakom koraku rada kako bi što bolje mogli donijeti konačnu odluku.

Stručni žiri natjecanja u nail dizajnu, Maja Putrić, nail dizajnerica i mentorica u učilištu Profokus, Bruna Mijakić, predstavnica brenda Bluesky te Lidija Marošević, stručna voditeljica učilišta Profokus pomno su pratili natjecatelje u svakom koraku rada. 

 | Autor: PR PR

Naši sponzori su podržali mlade natjecatelje sjajnim nagradama, što ih je dodatno motiviralo  da daju sve od sebe. Nagrade su bile raznolike, od vrhunskih make up i nail proizvoda brendova Kryolan, Essence, BioNike, Julijana Nails, BlueSky, Magnetic, Prago, te bogati paketi preparativne kozmetike glavnog sponzora natjecanja - L'Adria.   

Prvo mjesto u make up natjecanju osvojila je Petra Žugec iz Varaždina, Magdaleni Perić iz Zagreba pripalo je drugo mjesto, a na trećem mjestu našla se Nina Jurkovič iz Maribora.

 | Autor: PR PR Prvo mjesto u nail design natjecanju osvojila je Anamarija Mikulin iz Velike Gorice, dok je drugo mjesto osvojila Vanessa Požar iz Maribora, a treće mjesto pripalo je Valeriji Hudika iz Oroslavja.

 | Autor: PR PR U klasi vizažista u Učilištu Profokus održano je interno make up natjecanje s istom temom te je kao predstavnica klase pobijedila  Leona Habel sa svojim make up lookom koji je prezentirala na pozornici.

 

 

 

Tvoja reakcija?