Prvi 307 pregleda 11. svibnja 2018.

Odvoznilo trolovima na instagramu: Nema više hejterskih komentara!

Instagram uvodi novu opciju zbog koje će hejterima biti mnogo teže da pišu zločeste komentare.

Radi se  o opciji  Bully filter, koji će provjeravati što radi čak 800 milijuna korisnika i blokirati sve one koji imaju veliki broj prijavljenih komentara. ŠTOOO?

”Ovaj novi filter sakrivati će komentare koji u sebi sadrže uvrede na račun fizičkog izgleda ili karaktera, kao i prijetnje životu i zdravlju’’,  rekao je izvršni direktor Kevin Sistrom na svom blogu.

 | Autor: promo promo

Također jei dodao kako će filter obaviještavati kontroloni centar o problemima kada se ponove kako bi preduzeli određene radnje -  blokirali profile.

Insta-ljudi tvrde da im je cilj da ovim putem zaštiti mlađu generaciju, ali i celebrityje koji su stalno na udaru negativnih kritika i komentara. Ističu kako je Instagram platforma gdje se dijele sretni trenuci u životu i zanimljive fotografije i video uratci! 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    i kaj sad ak ja želim napisat frendici da je glupa neću moć?
  • Avatar dbeber

    dbeber

    NEEEEEEE
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri