Prvi 694 pregleda 09. travnja 2019.

Napokon: Oglasila se cura koja je dio Jeffreejeve makeup afere

jeffreestar@instagram

"Stvarno volim Jeffreeja i njegovu šminku"

Jeffree je prošli tjedan na svom YouTube kanalu otkrio da mu je netko provalio u skladište i ukrao šminku u vrijednosti dva i pol milijuna dolara, uključujući i korektor "Magic Star" koji još nije ni pušten na tržište.

Nakon krađe, šminka je prodana na crno tržište i Facebookom su se počele širiti fotografije navedenog proizvoda. 

Cura koja je prva objavila sliku korektora, napokon se oglasila, nakon što su ju apsolutno svi napali. Ispriku je stavila na svoj sada deaktivirani Facebook profil, piše Seventeen.

"Stvarno volim Jeffreeja i njegove proizvode. Zato sam, kada sam ih vidjela, bila presretna i željela sam ih imati. Odmah sam pomislila da ih i drugi žele imati, ali sam pogriješila. Nisam razmišljala koliko je moj postupak sebičan i koliko će naštetiti njemu i njegovom brandu"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You & Me Against The World 💯

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

"Jako mi je žao zbog posta, nije mi žao što su me uhvatili jer sam ga maknula prije nego što je drama počela, ali žao mi je što sam ukrala njegov trenutak. Žao mi je što ste ih vidjeli prije nego što ih je Jeffree uspio predstaviti. Uvjeravam vas, nisam imala APSOLUTNO NIKAKVE loše namjere. Bila sam sebična i nisam u obzir uzela njegove i tuđe osjećaje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

"Naišla sam na post na Facebook Trgovini jedne žene, javila sam joj se i pitala ako kupim veliku količinu proizvoda, hoću li dobiti popust, jesu li autentični i slično. Rekla je da i dodala da ih dobiva od dobavljača iz skladišta koji joj je poslao PR pakete i može dobiti još. Imala je i Blue Blood paletu, ali i još mnogo njegovih proizvoda. Fasciniralo me to što je mogla dobiti proizvode koji još nisu ni izašli" objasnila je kako je došla do korektora. 

Bez obzira na ispriku, Jeffree joj ne planira oprostiti.

"Cura koja je stavila sliku na Facebook je dio problema jer se javila preprodavačima, ukrala njihovu sliku i stavila ju u grupu ljubitelja šminke" rekao je Jeffree i dodao:

"Ta cura je navodno stavila neku glupu ispriku. Ona je znala što radi i sad se pokušava izvući" rekao je.

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    tak joj treba