Prvi 5367 pregleda 08. veljače 2020.

Javio se 8rasta9: "Tekst Nikine pjesme nema veze sa mnom"

Josip Regovic/PIXSELL 8rasta9/Instagram

Nika je jučer izbacila debitantski singl 'Sama' i predstavila parfem 'Pantheon'. Okrenula je stranicu i krenula dalje, kao i Rasta, koji je dobio bezbroj upita o tome što misli o pjesmi?

Pjesma 'Sama' naše youtuberice xniks2x jučer je ekskluzivno izašla na JoomBoos YouTube kanalu. Pjesma je dosad skupila gotovo 150 tisuća pregleda, a ušla je i u YouTube trending. Trenutno je ondje na petom mjestu. Što samo govori koliko se publici svidjela. Privukla ju je zaraznim ritmom i genijalnim spotom, ali je i kod iste potaknula raspravu - govore li stihovi pjesme o 8rasti9?

Pjesmu poslušajte ovdje:

Vezi ovih mladih zvijezda došao je kraj krajem prošle godine, a o ljubavnom krahu su progovorili u zimskom izdanju JoomBoos magazina. Nika i Rasta su se složili da će ostati prijatelji i posvetiti se novoj stranici života. Nika je upravo okrenula jednu i izbacila pjesmu i parfem 'Pantheon'.

No, ljude je počelo 'kopkati' o kome govore stihovi njene pjesme, pa su s obzirom na njihov prekid odmah zaključili da je riječ o Rasti. Ovo je jedan dio teksta, pa zaključite:

"Ovakve kao ja

Nikad ne odu kad za to dođe vrijeme

Ti sve probleme riješiš skretanjem s teme

A ja po pola pucam jer volim do bola

Takvi kao ti

Što lome žene da se osjete jaki

Za sebe uvijek nađu nekakvu priču

Koja je moja?

Ja sam te čekala doma sama 4x

Čekala doma Nije mi kriva ona"

8rasta9 objasnio što misli o pjesmi

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram U svojim Instagram storyjima dao je do znanja što misli o Nikinoj pjesmi i rekao da joj je pjesma 'prebrutalna'. Usporedio je pjesmu s onima balkanskog pjevača Jale Brata:

"Ni Jala Brat ne misli ozbiljno kad pjeva o curama jer je u sretnom braku!" Rasta smatra da je tekst takav jer je njihov prekid trenutno aktualan i da je to sve povezano s poslom.

Misle da se povukao s Instagrama zbog Nike?

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Pojedinci su napali Rastu da se maknuo s društvenih mreža zbog Nikine pjesme, ali je on to demantirao:

"Nisam slabije aktivan na Instagramu jer je ona mene 'rešila' ili 'dissala', već rješavam neke privatne stvari. Ovo je posao, ovo je marketing i svima nam je u interesu da neke stvari budu što bolje gledane."

Pozvao sve da poslušaju pjesmu  | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Za kraj je pozvao sve svoje fanove da podrže Niku i poslušaju pjesmu 'Sama' jer, kako je rekao, Nika ima puno potencijala.

Fanovi oduševljeni njegovim postupkom

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

Jedan od Rastinih pratitelja napisao mu je: "Moram ti reći da si ispao džek i gospodin jer si joj podijelio parfem i pjesmu!", no Rasta mu je na to odgovorio: "Ni hvala nisam dobio care, ali nema veze". 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com