Prvi 1984 pregleda 31. svibnja 2019.

Cijelo vrijeme smo pogrešno izgovarali Rihannino ime

badgalriri/Instagram

I najveći fanovi trenutno su u šoku i nevjerici, ne mogu vjerovati kako im je promaklo nešto ovako 'veliko' kad je u pitanju njihova najdraža pjevačica. Jesi li ti jedan od njih?

Internet je u šoku zbog najnovijeg saznanja o popularnoj pjevačici Rihanni. Nakon svih njezinih godina na sceni mnogi su tek nedavno saznali kako se njezino ime zapravo izgovara i mnogi su u nevjerici, piše Cosmopolitan.

Ako ste i vi jedan od onih koji su mislili da je pravilni izgovor 'Ree-ah-nah' moramo vas razočarati jer ste bili u zabludi sve ove godine. Naime, pravilan izgovor je 'Ree-anna'. Prilično šokantno, zar ne? 

Zahvaljujući spotu koji je britanski Vogue tweetao o Rihanni na predstavljanju 'Paris Fentyja', u kojem vrlo jasno izgovara svoje ime Ree-Anna, nema više dvojbe. Ako ne vjerujete, poslušajte sami:

Mnogi fanovi misle da postoje dva naglaska, američki naglasak (Ree-ah-nah) i britanski naglasak (Ree-anna), dok drugi jednostavno priznaju svoju pogrešku, iako se ne mogu pomiriti s tim. Evo nekih urnebesno - frustriranih tweetova na ovu temu:

Kako bilo, sama Rihanna je objasnila kako se izgovara njezino ime u intervjuu s A.J Hammerom. Njezin odgovor? Ispravno je Ree-anna. Treba li još dokaza?

Jesi li ti pogrešno izgovarao/la njezino ime?

Glasaj u anketi!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaa, nemoj zezaaat! ahahah štaa