Prvi 1359 pregleda 24. svibnja 2019.

Okej, zašto? Ovo je 6 najbeskorisnijih izuma ikad

unnecesaryinventions/Instagram

Je li ti ikada na pamet pala ideja da nešto izumiš, ali ipak si kasnije shvatio da bi takvo što bilo potpuno beskorisno? Mi smo ti izdvojili totalno beskorisne stvari za koje se netko zapravo i potrudio da ih napravi. Iako možda nije trebao...

Na Instagram profilu Unnecessaryinventions možeš pronaći brdooo beskorisnih izuma, čiji ih tvorac ondje rado objavljuje. Možda si o nekima i sam razmišljao, ali ih nikada nisi napravio. E pa, sad je kasno, već su izumljeni! Izdvojili smo ti neke od njih, a popis će te zasigurno nasmijati.

FLOP FLIPS ili naopake japanke

U opisu stoji kako ti na pješčanoj plaži mogu pomoći da se riješiš uhode, jer je džon napravljen tako da izgleda kao da hodaš u suprotnom smjeru...

STUBSTOPPERS ili ono što sprječava da se udariš u nožni prst

Jesi li se ikada udario/ nožnim prstom u rub stola, ormara ili slično? Ako ti je osjećaj poznat, onda ti ovaj izum možda i ne bi bio potpuno beskoristan. Ali, pomalo je nepraktično šetati s njime na prstima, zar ne?

THE WHICHWAY ili žmigavci za šetanje 

Znaš ono kad šetaš pa ideš zaobići osobu, ali i ona radi to isto. Oboje krenete u jednu stranu, pa u drugu... Situacija zna biti pomalo neugodna, ali s ovim izumom to više ne mora biti tako. Veoma jednostavno toj osobi daš do znanja kojom stranom ćeš je zaobići i problem riješen.

THE READY NAPPER ili uvijek spreman za spavanac

Ovaj izum bi ti zasigurno dobro došao kad se jaaako umoriš pa pomisliš kako bi zaspao doslovno bilo gdje. Omogućuje spavanje uvijek i svugdje, ali malo je nezgodna stvarčica za nositi na glavi, zar ne?

FINGER TRACK ili traka za prste

Voliš li vježbati ili više voliš tipkati po cijele dane? Ova spravica spas je za tvoje umoorne prste. Kako bi uvijek bili u kondiciji, možeš ih vježbati na ovoj traci za prste. Šašavo, ali skroz genijalno.

CUISINE CURTAN ili zavjesa za hranu

Jaako voliš jesti, ali neugodno ti je kad te drugi gledaju dok žvačeš? Ovo je rješenje tvojih problema. Možeš jesti u potpunoj privatnosti, a zavjesu između zalogaja možeš i pomaknuti. Hit.

Koji od ovih izuma želiš isprobati?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahah omg xD