Prvi 241 pregleda 20. siječnja 2019.

Okuplja li se ekipa iz serije 'Prijatelji'?

friendsbestscenes / instagram

Jedna od najpopularnijih serija devedesetih godina nikako da doživi toliko dugo iščekivani reunion

Kako piše portal Glamour, čini se kako je i ovaj put objavom trailera za film koji bi bio nastavak na kultnu seriju, riječ o 'lažnoj uzbuni'.

Naime, trailer je stvoren spajanjem dijelova iz nekih drugih projekata glavnih glumaca što ga čini vrlo uspješnom varkom.

 

Ipak, premda je prošlo 14 godina od posljednje epizode Prijatelja, popularnost serije nimalo ne jenjava.

Poznata je činjenica kako su u posljednjoj sezoni glavni glumci Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i  Matthew Perry bili plaćeni ni manje ni više nego milijun dolara po epizodi.

Nešto je manje poznato da svi oni i dalje imaju 2% udjela u ukupnoj godišnjoj zaradi serije tako da svaki od njih godišnje od tih prihoda zaradi skromnih 20 milijuna dolara.

via GIPHY

Na česta pitanja o mogućem okupljanju glumačke ekipe, svi oni slažu se kako to jednostavno ne bi bila dobra ideja. Serija je svojedobno i stekla popularnost jer se radilo o problemima mladih ljudi u dvadesetim i tridesetim godinama, a kako su oni sada na pragu pedesetih, serija (ili film) bi imali potpuno drugačiji koncept i pitanje je bili oduševili gledatelje u toj mjeri.

I sam  Matt LeBlanc je izjavio za jedan magazin: ,,Mislim da nitko ne želi vidjeti Joeyja na njegovoj kolonoskopiji!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 stop me if you’ve heard it 🎶

A post shared by Friends (@friends) on

Čini se kako ćemo se ipak morati zadovoljiti nekim starijim epizodama jer do snimanja novih neće doći.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hhahaha da bar