Prvi 1978 pregleda 05. listopada 2019.

OMG! Hailey Bieber lajkala fotku Selene u društvu Nialla

courtneylopez/Instagram

Pjevač Niall Horan je zagrlio Selenu na grupnoj fotki, a supruga bivšeg Seleninog dečka to je lajkala. Pre čudno, zar ne?

Svi već znamo ljubavnu povijest Selene Gomez i Justina Biebera pa pjevačici vjerojatno nije bilo lako kad su svi portali samo 'brujali' o vjenčanju Hailey i Justina. No, ipak je bila jaka, a u tome joj je vjerojatno i pomoglo objavljivanje dokumentarne serije o imigrantskim obiteljima na Netflixu, javlja Cosmopolitan.

Hailey lajkala fotku Selene i Nialla

Selena se odlučila zabaviti pa je s prijateljima izašla na večeru, a među njima je bio i njen bivši dečko Niall Horan, član nekadašnje grupe One Direction. najneobičnija stvar u cijeloj priči je ta da je fotku iz izlaska lajkala Hailey Bieber. Pre čudno!

Niall zagrlio Selenu

Prije četiri godine šuškalo se kako Selena hoda s pjevačem grupe 1D, ali nije potvrđeno što su oni zapravo, jesu li par, jakooo bliski prijatelji ili nešto treće. Na fotki je Niall zagrlio pjevačicu pa su fanovi odmah pomislili da su zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you ship Niall and Selena? 😁😊 #selenagomez #niallhoran #niallandselena #selenators

A post shared by was forevertaylenaa (@taylenanstuff) on

Nadamo se da je i Selena konačno pronašla onog pravog i da je sretna, jer to uistinu zaslužuje nakon cijele drame s Justinom.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?