Prvi 1531 pregleda 12. veljače 2021.

Fotkaj svoj 'Twix i kava' trenutak i osvoji nagrade!

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Koji Twix je bolji, lijevi ili desni? A znaš li da je Twix postao slamka za najdraže tople napitke? Da, da, a sad ti dijeli i 20 super nagrada s našim JoomBoosovcima xniks2x i Svenkyjem. Evo kako do njih!

Nije bitno koji je bolji, važno je samo da i lijevi i desni Twix, svoju omiljenu čokoladicu, od sad možeš koristiti i kao slamku za kavu, kakao, mlijeko, čaj... Što god već voliš popiti uz ovu ukusnu slasticu! Baš kao što su to napravili xniks2x i Svenky, pogledaj ih samo...

Twix i kava trenutak

Kako Twix pretvoriti u slamku za kavu? Odgrizeš štap s obje strane, umočiš u kavu i slamka bi trebala već funkcionirati. Jednostavno je, zar ne? A jednostavno je doći i do super nagrada koje ti xniks2x i Svenky dijele u suradnji s Twixom! A dijele ih ukupno 20! Deset na Svenovom, a deset na Nikinom profilu.

Kako do nagrada?

  • Na svom Instagramu (profil mora biti otključan) objavi fotku ili video kako uživaš u 'Twix i kava trenutku'
  • Označi jednog od ambasadora - Svenkyja ili xniks2x
  • Budi kreativan i možda baš ti osvojiš jednu od ukupno Twix 20 nagrada!

Svenky i xniks2x će odabrati najbolje i najkreativnije prijave (svatko njih deset), a svaki od tih ukupno dvadeset kreativaca osvaja super Twix pakete! 

Pobjednici će biti objavljeni 28. veljače na profilima xniks2x i Svenkyja.

Nemoj čekati! Skuhaj kavu, uzmi Twix i uživaj u savršenom okusu! Naravno, u izazovu možeš sudjelovati i s nekoliko objava!

Tvoja reakcija?