Prvi 659 pregleda 30. siječnja 2019.

OMG: Što će to dodati u naš omiljeni burger?

girlswithgluten/instagram

Iako je prije nekoliko mjeseci u ovaj burger 'privremeno' dodan ovaj sastojak, sad će to biti za stalno?

Svi znamo za Big Mac i svi volimo Big Mac. Okej, skoro svi. Ali sad taj naš omiljeni burger više nikad neće biti isti jer u njega dodaju saastojak koji dosad nije bio unutra i nismo sigurni što da mislimo!

Taj sastojak je slanina, a iako je slanina prije par mjeseci bila opcionalna u Big Macu, ako se ljudima svidi, možda ovaj novitet ostane za stalno? Hmmm...

Ovo je prva promjena recepta kultnog burgera u njegovih 50 godina postojanja, a reakcije na društvenim mrežama su podijeljene, piše 24sata.

Ipak, ispada da se slanina u Big Macu dodatno naplaćuje, čak i ako osoba ne traži slaninu u burgeru. Što mislite o tome? I je li vam bolji ovaj burger bez ili sa slaninom?

GLASAJ:

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    daaaaaa