Prvi The Outsiders 530 pregleda 03. lipnja 2022.

Omiljena sapunica 'Rubi' uskoro stiže na Netflix!

screenshot/youtube

Meksičke i španjolske telenovele koje su, početkom 2000-ih obilježile odrastanje mnogih, doživljavaju svoj veliki povratak i to na popularnim streaming servisima

Na Netflix je nedavno stigla popularna meksička telenovela 'Osveta ljubavi' koja je kod gledatelja, osobito onih koji su odrastali krajem '90-ih i početkom 2000-ih, izazvala veliko oduševljenje, a kako piše New on Netflix, uskoro na ovaj streaming servis stiže i obožavana 'Rubi'.

Podsjećamo, 'Rubi' je meksička telenovela koja je, na male ekrane, stigla 2004. godine, a govori o prekrasnoj, siromašnoj studentici Rubi koja se bogatom udajom želi izbaviti iz siromaštva.

Kada Rubi upozna bogatog dečka svoje najbolje prijateljice Maribel, odlučno kreće u osvajanje, ne birajući sredstva za uspjeh i ignorirajući svoje stvarne osjećaje prema Alejandru koji, na njenu žalost, dolazi iz srednje klase.

Točan datum dolaska ove serije na Netflix još nije poznat, no sigurni smo kako mnogi već jedva čekaju i nadamo se kako ćemo uskoro imati prilike ponovno gledati i neke druge, obožavane, telenovele. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NAŠU NOVU SERIJU:

Dok čekate da omiljena 'Rubi' stigne na Netflix, pogledajte trailer za novu JoomBoos seriju. Prvu bilingvalnu seriju na ovim prostorima, The Outsiders, koji izlaze na našem YouTubeu 16.6. Pratite nas!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?