Prvi 5234 pregleda 21. veljače 2019.

Ona curica iz spotova Sie danas je brutalno bogata!

maddieziegler/Instagram

Maddie Ziegler možda vam je najpoznatija iz spotova popularne Sie, ali osim plesa ima i druge talente koji su joj osigurali visoko mjesto na listi najbogatijih tinejdžera

Od djevojčice do tinejdžerice

Iako je Maddie u Americi bila poznata već 2011. godine, zahvaljujući showu 'Dance Moms', za vrijeme kojeg je imala samo 11 godina, ostatku svijeta postala je poznata zahvaljujući plesnom performasu u mega popularnom spotu Sie za pjesmu 'Chandelier', a kasnije i 'Elastic Heart' kad je imala 12 godina. 

Maddie danas ima 16 godina

Ziegler se od tada pojavljivala i u filmovima, na televiziji i koncertima, a nisu joj strane ni naslovnice časopisa kao ni poziranje za brendove kao što su Capezio, Ralph Lauren i Target. Časopis Time uvrstio ju je na popis '30 najutjecajnijih tinejdžera' u  2015., 2016. i 2017. godini. Maddie je bila i sudac u showu 'So You Think You Can Dance'.

No, ako mislite da je njezinim talentima ovdje kraj, varate se. Njezini memoari iz 2017., 'The Maddie Diaries', rasprodali su se 'u trenu'. A njezin sljedeći uspjeh bio je u animiranom filmu 'Ballerina' (2016) u kojoj je utjelovila ulogu Camillea Le Hauta, nakon čega se pojavila i kao Christina Sickleman u igranom filmu 'Knjiga o Henryju' (2017). 

Jedna je od najbogatijih tinejdžera

Maddie danas ima 16 godina, a na Instagramu je prati više od 12 milijuna ljudi te zarađuje od objava na društvenim mrežama, a kako piše Seventeen, ta zarada samo je 'kap u moru' ostalih prihoda. Prema Romperu, Maddie je zaradila oko 2.000 dolara po svakoj epizodi 'Dance Moms' showa. To znači da je nakon šest sezona u emisiji ukupno zaradila 400.000 dolara. Zatim su tu i njezine knjige. Ne samo da su Maddieini memoari, 'The Maddie Diaries, najprodavaniji u New York Timesu, već su veliki uspijeh doživjeli i 'The Audition' i 'The Callback', prva dva romana u njezinoj trilogiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Maddie Diaries was at my book fair @maddieziegler tag her❤️ #maddiediaries #maddieziegler #maddie

A post shared by ❣️ (@perfectionxkenzie) on

Kada se to i sve već navedeno uzme u obzir dolazimo do procjene neto vrijednosti nekad preslatke curice iz spotova, a danas jedne od najutjecajnijih tinejdžerica na svijetu. Maddie trenutno 'vrijedi' oko 5 milijuna dolara, a samo joj je 16 godina! Wow, što reći nego bravo Maddie! I to da smo jako ljubomorni... :D

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dulovic_lejla21

    dulovic_lejla21

    Maddie Ziegler je najcool cura i ponosna sam sto sam bogata
  • mala_loodacha

    omg :O