Prvi 1985 pregleda 07. rujna 2018.

Oni su na ekranu braća i sestre, a u stvarnosti se ne podnose

Kada ih gledamo na malim ekranima, oni glume velike sretne obitelji, no kada se kamere ugase odnosi među glumcima su malo drugačiji...

Kako piše Clevver, ovih pet “parova” su u seriji bili braća i sestre, a u stvarnom životu se nisu podnosili:

1. LUCAS GRABEEL AND ASHLEY TISDALE.

Ovaj dvojac pamtimo iz mega popularnog teen mjuzikla High school musical gdje su glumili brata i sestru blizance. Ona je u filmu bila ‘bossy sister’, a on potrčko koji radi sve što mu ona kaže. U stvarnosti je njihov odnos bio sasvim drugačiji i jedva da su komunicirali.

 | Autor:

2. JAKE T. AUSTIN AND SELENA GOMEZ.

Riječ je o filmu Wizards of Waverly Place, također iz Disneyeve produkcije gdje su Selena i Jake glumili brata i sestru no radi jedne svađe pri samom početku snimanja su prestali razgovarati. Ipak, njihov odnos se popravio kada je Selena morala ići na transplantaciju bubrega, a Jake joj je putem Instagrama napisao poruku ohrabrenja uz riječi kako je ona jedna od najsnažnijih osoba koje on poznaje.

 | Autor:

3. SHANNEN DOHERTY AND ALYSSA MILANO.

Nekada davno, točnije prije dvanaest godina, serija ‘Čarobnice’ je bila planetarno popularna, a radnja se odvijala oko tri sestre koje su se uz pomoć svojih čarobnjačkih moći borile protiv zla. Shannen i Alyssa su u seriji glumile veoma prisne sestre no u stvarnosti se nisu podnosile do te mjere da je na kraju Shannen morala otići te ju je zamijenila druga glumica.

 | Autor:

4. TRACEY GOLD AND KIRK CAMERON.

Serija pod nazivom ‘Growing Pains’ prikazivala se na ABC televiziji prije više od trideset godina i stekla veliku popularnost. U centru zbivanja se nalazila idilična obitelj no odnosi između brata i sestre, Tracey i Kirka iza kamere su bili sve samo ne idilični.

 | Autor:

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?