Prvi 4 pregleda 07. ožujka 2017.

Ono kad upoznaš svoje heroje: Reakcije ove djece otapaju srce!

Ronaldo
Facebook

Suze, smijeh i oduševljenje u onom trenutku kad ih zagrli omiljeni nogometaš

Ronaldo, Neymar, Eto'o, Luiz - nama su poznati kao vrh svjetskog nogometa, ali djeca u poznatim sportašima vide svoje heroje. 

Neke su roditelji na prevaru uveli na teren, ali nogometaše nije zanimalo osiguranje: pokazali su da su više od poznatih 'faca' i djecu zagrlili, prošetali s njima po terenu i poklonili im dres. Djeca k'o djeca, svoje emocije nisu ni pokušali skrivati.

Kompilacija ovih susreta je objavljena na stranici na Facebooku 'Sporty Trader' i od tada je podijeljena preko 2 tisuće puta, a zaradila je gotovo 10 tisuća lajkova u nepunih 24 sata.

Preslatko, zar ne?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..