Prvi 1907 pregleda 07. siječnja 2019.

Ono što prvo vidiš na ovoj slici otkriva kakva si zapravo osoba!

Ono što prvo vidiš na ovoj slici otkriva što ti je najvažnije u ljubavi i još ponešto o tebi

Podsvijest je jako zanimljiva i teško je uopće zamisliti koliko ima utjecja na naš svakodnevni život i odluke koje donosimo. Podsvijest obuhvaća sve što vidimo i čujemo kroz cijeli dan, a da istom ne pridodajemo nikakvo značenje.

Mnogi pokušavaju doprijeti do nje kako bi više saznali o sebi. Bright Side donosi jako zanimljiv i zabavan test koji ti može pomoći da otkriješ nešto čega nisi bio svjestan, odnosno da saznaš što ti je najvažnije u ljubavi i kakva si osoba. I to samo na temelju toga što prvo vidiš na ovoj slici ispod!

Što prvo vidiš na ovoj slici?

 | Autor: Brightside Brightside

                                                     | Autor: Brightside Brightside

Ako na slici prvo vidiš 2 mačke, to znači...

Ako su prvo što vidiš na slici 2 mačke, ti si odlučan i otvoren. Tvoj život temelji se na ljepoti i prosperitetu, humoru i cjelovitosti, a to je ono što voliš i u ljubavi. Neki ljudi mogu reći da si možda malo sebičan, ali ti samo ne voliš kad te netko kontrolira. Ponekad samo želiš da te svi ostave na miru iako ni sam ne znaš zašto to želiš.

Osobnost: Jako si neovisan i sam sebi dovoljan. Bez obzira koliko puta pao, uvijek se dočekaš na noge. 

Ljubav: Tvoja neovisnost može učiniti tvoj ljubavni život pomalo teškim. Ne osjećaš se ugodno započeti dugoročni odnos i često bježiš od njega.

Ako na slici prvo vidiš psa, to znači...

Pas predstavlja smirenost i blagostanje. Čvrsto vjeruješ u istinsku ljubav i spreman si je čekati koliko je god to potrebno. Ti si odan, odgovoran, pouzdan i miran pojedinac/pojedinka. Iz svake situacije izvučeš ono najbolje i uvijek na sve gledaš pozitivno.

Osobnost: Ljubav, briga i smirenost - to si ti!

Ljubav: Obitelj je za tebe najvažnija stvar. Jako držiš i do prijateljskih odnosa i vodiš se onom: Pas je čovjekov najbolji prijatelj. Za tebe je najvažnije povjerenje i pravu vezu možeš ostvariti samo s osobom u koju uopće se sumnjaš.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    malo strašnoo, ali slažem se :O