Prvi 92 pregleda 29. svibnja 2017.

OOOPS! Ovi su pjevači zaboravili riječi vlastitih pjesama

Justin Bieber
Pixsell

Nakon Bieberovog 'gafa', sjetili smo se još nekih koji su zaboravili riječi vlastitih pjesama

Već nekoliko dana internetom kruži snimka na kojoj Justin Bieber umire od smijeha jer ne zna španjolski dio pjesme 'Despacito'. 

Iako nije bio na koncertu nego u izlasku s ekipom iz Chainsmokersa, umirali smo od smijeha i mi kad je dio liriksa zamijenio s riječima poput 'burrito' jer eto, na španjolskom su.

Preporučamo svima koji se ljute na pjecača da se smire - dečko je samo bio u provodu, a sve i da je pjevao na koncertu, događa se. 

Ali, Biebzov 'gaf' nas je prisjetio na sve dosadašnje propuste pjevača, koji su, i usred svojih koncerata zaboravili riječi vlastitih pjesama.

1. Prije velike produkcije koju ima danas, Katy je znala i gitaru zasvirati, ali i zaboraviti riječi pjesme. Nećemo upirati prstom, ali mooožda to ima neke veze s onom pivom iza nje :)

 

2. Kraljica kakva je, Adele je sama sebi umrla od smijeha.

 

3. Mariah Carey je diva, pa čak i kad pogriješi, nju to ne dira previše. Ali zato je svima drugima bilo prilično neugodno.

 

4. Pink je, s druge strane, otvoreno priznala pogrešku, pa je dobila i pljesak iz publike.

 

5. Demi Lovato, koje ja zaboravila riječi pjesme 'Ne zaboravi'.

 

Znate li vi neku priliku u kojoj je vaša omiljena zvijezda zaboravila tekst? Nema veze, tu je Dobby koji ima najbolji ples u svemiru.

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?