Prvi 241 pregleda 20. lipnja 2020.

Opet se šuška o zarukama Demi Lovato i Maxa Ehricha

demilovato/Instagram

Demi Lovato i Max Ehrich otvoreno iskazuju ljubav na društvenim mrežama, iako su u početku svoju vezu držali u tajnosti. No, sad se opet šuška i o njihovim zarukama...

Da su pjevačica i glumac zajedno te da su živjeli zajedno u vrijeme izolacije otkrili su javnosti sasvim slučajno i to kad je Max krajem ožujka snimao Instagram live, a Demi je slučajno ‘uletjela’ u kadar ne znajući da je kamera uključena, piše BuzzFeed.

Nakon što je njihova veza postala javna, počela su i prva nagađanja o tome kako su Demi i Max poprilično zaljubljeni i kako bi cijela priča mogla završiti zarukama.

Nedavno su proveli zajednički romantični vikend objavljujući fotografije iz pustinje Joshua Tree.

Demi je uz fotografiju napisala:

"Provela sam nevjerojatan vikend u čarobnoj pustinji Joshua Tree s mojom ljubavi. Otišla sam kako bih radila na novom projektu, ali bilo je tako lijepo maknuti se od svega na nekoliko dana."

Na kraju je dodala: "Hvala ti dragi što si me učinio tako sretnom. Volim ići u avanture s tobom."

Max je, naravno, komentirao sliku napisavši:

"Volim te do najudaljenije galaksije i opet natrag", a uz to je dodao hrpu emojija.

Slična objava je osvanula i na Maxovom Instagram profilu uz opis "Čaroban vikend u Joshua Treeju s ljubavi mog života.", na što mu je Demi ostavila komentar "Ti si moj" uz nekoliko emojija srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

magical weekend in Joshua Tree with the love of my life 💘 @ddlovato

Objavu dijeli MaxEhrich (@maxehrich)

Zanimljivo je i kako je Max još 26. prosinca 2011. godine na svom Twitter profilu napisao objavu: ,,Sve što sam želio za Božić je bila Demi Lovato” i čini se kako mu se želja ostvarila - i to devet godina kasnije.

Izvor blizak paru je prošlog tjedna izvijestio Us Weekly da Demi i Max "razgovaraju o zarukama" i da će Max vjerojatno zaprositi Demi u narednih nekoliko mjeseci.

"Njezina obitelj mu se jako sviđa", rekao je izvor. "Vjerojatno će predložiti vjenčanje u narednih nekoliko mjeseci, ali kada karantena bude gotova."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ilysfmibmm @ddlovato 💘

Objavu dijeli MaxEhrich (@maxehrich)

Priča se i o tome da je Max već odabrao "vrlo poseban" prsten i da je Demi "veoma uzbuđena" oko čitave priče s Maxom.

O svemu ovome par još nije izrazio svoje mišljenje, tako da nam preostaje još se malo strpjeti i vidjeti jesu li šuškanja istinita...

 

Prva epizoda 'Teinih dnevnika' izlazi 2. srpnja. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?