Prvi 22 pregleda 04. listopada 2015.

Zasto je Nives Hažić rasplakala Doris?

Nives Hažić

Voditeljica se prisjetila jedne od svojih prošlih dramskih uloga...

Natjecateljica 'Zvjezdica' Nives Hažić rasplakala je voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu! Dvanaestogodišnja Čakovčanka je pjevala poznatu međimursku narodnu pjesmu 'Vuprem oči', ujedno i naslovnu pjesmu popularne RTL-ove dramske serije “Vatre ivanjske” u kojima je jednu od glavnih uloga tumačila upravo Doris.

-Znam da moje plakanje baš i nije relevantno, ali suze su mi došle na oči i stvarno sam se naježila od glave do pete- kazala je Doris. 

Osim simpatične voditeljice, Nives je uspjela raznježiti i članove žirija...

-Ti kao da si ispala iz nekog anđeoskog zbora među nas. Nemam što reći. Mislim da bi mogla komotno studirati operno pjevanje- rekla joj je Alka Vuica.

A s njom se složila i Vanna...

- Učini nam svima uslugu i molim te idi studirati klasično pjevanje - oduševljeno joj je poručila.

Nives Hažić | Autor: RTL RTL

Luka Nižetić smatrao je kako je ovo bio jedan od najboljih nastupa do sad.

- Bilo je za naježit se, stvarno. Veliki sam ljubitelj međimurske muzike, a ti si senzacionalna. I prva u ovom showu koja je na takav način pjevala - zaključio je.

Kako je izgledao njezin nastup pogledajte u videu...

Uz Nives, u večerašnjoj su emisiji dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“ nastupili i Meri Andraković, Marin Bulić, Medea Market-Sindik, Iva Prgić, Gabriela Bonić, Magdalena Čajić, Nina Rajnović, Armin Rizvić, Hrvoje Bertović, Nives Hažić, Dinela Kazalac, Andrej Zec, Denis Šantek, Matea Kostanjšek i Melani Berić. Posljednjih petero nažalost nije prošlo u daljnje natjecanje. 

Dvadeset od četrdeset najboljih zvjezdica se vraća na pozornicu najsjajnijeg glazbenog showa sljedeće subote u 20 sati na RTL-u!

Tvoja reakcija?