Prvi 733 pregleda 26. rujna 2018.

Opsjedali je zli duhovi: Kako će završiti ova priča

Jeziva kuća
Dreamstime

Ekipa iz kvarta s veseljem je stigla na kampiranje. Nikom nije bilo na pameti da su zapravo stigli na ukleto mjesto

Prošlog ljeta prvi sam se put odvažila otići na kampiranje. Prvi i zadnji. Skupilo se nas nekoliko cura iz kvarta i dva dečka. Moje su frendice, Maja i Ivona, imale iskustva u kampiranju i svake su me godine nagovarale da idem s njima. Nikako nisam mogla pojmiti kako ću ja to tjedan dana spavati na podu, kuhati u prirodi te koristiti WC i tuš s još pola turista na otoku. 

No sve moje nedoumice nestale su onog trena kad smo se spustili s trajekta, a mene je zabljesnula ljepota otoka. Pomislila sam: Vau, stvarno se isplati ovoliko putovati. Nakrcani opremom krenuli smo prema kampu koji je za lipanj bio relativno prazan. Odmah na prvu za oko mi je zapela gospođa na recepciji kampa - bila je lošeg raspoloženja, posve neljubazna i nimalo pristupačna. Činilo se da su joj sve lađe potonule i da se baš nikad ne smije. Nakon kratke potrage za idealnom parcelom smjestili smo se na sam rub kampa tik uz obronak šume. Iako nas je gospođa s recepcije upozorila da tu parcelu gotovo nitko nikad ne unajmljuje, mi smo bili hrabri i odlučili se smjestiti baš na njoj. Po cijele smo se dane izležavali, kartali, kupali, šetali i uživali... No kad bi pao mrak i došlo vrijeme za počinak, mene bi oduzelo čudno rasploženje. Ne znam uopće kako bi ga opisala. Iako je bilo nelagodno, u meni je budilo veliku znatiželju za istraživanjem. Iz tog razloga nikako nisam mogla usnuti. 

Ana je krenula u noćnu šetnju i doživljela šok

Dok su moji prijatelji, kao i ostatak kampa, hrkali u dubokom snu, ja sam se vrtjela po šatoru i naposljetku odlučila prošteti kampom. Kako je bilo mračno, uzela sam bateriju i krenula u avanturu. Čim sam izašla iz šatora, imala sam dojam kao da netko stoji na obronku šume i šapuće moje ime: Ana, dođi igrati se s nama. Pretrnula sam od straha, odmahnula glavom i nastavila dalje. Prošetala sam kampom sve do WC-a kako bi popila malo vode. Ušla sam, nagnula se nad umivaonik i u tom trenu u ogledalu ugledala obrise dviju djevojčica. Nisam stigla ni zaustiti, one su nestale. Brže-bolje krenula sam za njima, no ispred mene se stvorio samo mrkli mrak. Odlučila sam se vratiti u naš kamp i pokušala zaspati, jer je već bilo zaista jako kasno. I baš kad sam ulazila u šator, začula sam kako netko šapuće moje ime....

Odaberi kako će ova priča završiti i otkrij jesi li plašljivac ili hrabrica...

RJEŠENJE A

Djevojčice su bile kćeri gospođe s recepcije, koja se od početka činila jako čudnom. Otokom je kružila priča kako su djevojčice tragično preminule igrajući se baš na parceli na kojoj je Ana sa svojim prijateljima podignula šator. Što se zapravo dogodilo s curicama, ne zna se. Neki govore da ih je pogodio grom dok su se igrale. Bile su jako povezane, a majka nikako nije mogla prihvatiti njhovu smrt. 

RJEŠENJE B

Vidjevši koliko je Ana uplašena, njezine su je frendice Maja i Ivona odlučile zastrašiti do kraja. Tako su skovale plan - kad je Ana krenula iz šatora, pratile su je. Prvo su je uplašile u ogledalu WC-a, a zatim su brže-bolje potrčale do kampa, sakrile su se u šumu i napravile "sačekušu". Umirale su od smijeha, a Ana se skoro unesvijestila od straha. Kasnije su se svi smijali ludorijama koje su izveli. 

RJEŠENJE C

Ana je potajno znala da se jedan od njezinih prijatelja zanima za nju. Ovo mu je bila idealna prilika da je pobliže upozna i pokuša joj se približiti. Odlučila mu je pružiti priliku. Najprije se užasno uplašila jer je mislila da je proganjaju duhovi. Vrištala je i bježala do šatora. Kad je čula neki glas, uplašila se, no kad se okrenula vidjela je njega. Dugo su razgovarali i zajedno dočekali zoru. Na pomolu je bila nova veza. 

RJEŠENJE D

Prije spavanja Ana je razgovarala sa sestrom i zaboravila "poklopiti" slušalicu. Ova ju je dozivala, no Ana je tek nakon šetnje shvatila što je učinila. Javila se sestri pa su se zajedno smijale njezinoj glupoj pogreški i razgovarale još dugo u noć. Prijatelji ujutro nisu mogli vjerovati što se dogodilo. Mislili su da izmišlja priču, i tek kad su nazvali njezinu seku, uvjerili su se da je to istina.   

ŠTO KRAJ PRIČE ZAPRAVO GOVORI O TEBI? 

RJEŠENJE A

Nemoj razmišljati o negativnim stvarima Uvijek nastojiš iz svega izvući nešto lijepo, no ne ide ti baš uvijek. Nekad te uhvate crne misli koje nisu dobre. Nastoj uživati što više u životu i nemoj razmišljatio o negativnim stvarima. 

RJEŠENJE B

Mnoge stvari u životu shvaćaš preozbljno Hej, opusti se, pusti ozbiljnost. Budi sretna i vesela. I zezaj se kad god stigneš. To je formula sreće i uspjeha. Ponekad mnoge situacije shvaćaš preozbiljno i opterećuješ se zbog nepotrebnih stvari.

RJEŠENJE C

Racionalna si djevojka, ali tobom upravljaju emocije Ljubav ne poznaje granice i ti to jako dobro znaš. Nemoj se bojati ponekad napraviti prvi korak u ljubavi. Uvijek nastojiš biti racionalna, ali zapravo tobom upravljaju emocije. I to je dobro.  RJEŠENJE D Obitelj i prijatelji su ti najvažniji na svijetu Obitelj ti je sve na svijetu i to nikad nećeš kriti pred drugima. Ti si sretna jer uz sebe uvijek imaš vjerne prijatelje koji te vole i koji će ti pomoći u svim teškim trenucima. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve