Prvi 728 pregleda 15. kolovoza 2021.

Oreo sushi novi je hit recept na TikToku, želimo ga isprobati

Siennas Sweets/Instagram/Canva

TikTok korisnici nas iz dana u dan uveseljavaju novim, maštovitim receptima, a posljednjih dana svi 'lude' za Oreo sushijem od svega dva sastojka. Ako i vi želite isprobati ovaj viralan recept, nastavite čitati

Za pripremu Oreo sushija, zabavne slastice koja je osvojila najpopularniju društvenu mrežu na svijetu, trebat će vam samo dva sastojka. Prvi su Oreo keksi, očekivano. A onda će vam trebati još i malo mlijeka. Evo kako napraviti ovu slasticu, korak po korak, piše Taste of Home.

1. Odvojite kekse

via GIPHY

Oreo kekse odvojite jedan po jedan, a onda žlicom sastružite bijelu kremu s njih. Kremu stavite u posebnu posudu. Kekse stavite u plastičnu vrećicu.

2. Pripremite bazu za sushi

@siennas.sweets

##oreosushi ##oreodesserts ##fyp ##oreodessertrecipe ##chocolatefood ##pleasemakethisvirall ##easyrecipesforkids

♬ original sound - Adam Wright

Kekse koje ste stavili u vrećicu usitnite valjkom ili batom za meso, a onda ih prebacite u posudu. Dodajte žlicu po žlicu mlijeka (po želji) dok ne dobijete gustu pastu koju je moguće oblikovati. 

3. Napravite najzabavniji sushi ikad

Na površinu stavite plastičnu foliju, rasporedite pastu od crnih keksa po foliji, a onda po tome razmažite bijelu kremu. Pomoću folije zarolajte sushi roladu, stavite 'roladu' u hladnjak i narežite je na kolutiće kad se 'stisne'. Poslužite gostima, obitelji i frendovima, bit će oduševljeni!

A kad vas pitaju odakle vam ova preslatka ideja, samo im recite da se, ako već nisu, i oni pridruže TikToku!

 

Tvoja reakcija?